Radio Novan Aamussa palataan ajassa taaksepäin, viime viikon perjantaihin ja tyky-päivän aktiviteetteihin. Kuullaan Kimmon top3 supervoimat ja puhutaan työajoista, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo on edelleen sairastuvalla joten studiossa Minna ja tuottaja-Markus. Ihmetellään lapsen nimeämistä sekä vanhojen tansseja. Yllättävä asia tuottaa Amerikassa päävammoja ja puhutaan rumista esineistä, kuuntele Iltapalat tästä!
Tiistain lähetyksessä jaetaan kokemuksia koteihin eksyneistä villieläimistä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan kiusallisia sosiaalisia tilanteita kulkuvälineissä. Suvi on saanut parkkifirmalta kotiinsa laskun, jota ei niele. Miten pitkälle Suvi on valmis menemään periaatteidensa kanssa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko ja Suvi saivat tavata Robbie Williamsin hänen viikonlopun keikallaan. Millainen kokemus oli ja mitä Robbie sai heiltä lahjaksi? Kaverin puolesta kyselen -osiossa keskustellaan salaisuuksien pitämisestä. Suvi on pöyristynyt avun antajan saamasta parkkisakosta. Entä onko OK ladata sähköauto tuttavien pihassa kyläilyreissulla? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa muisteltiin lapsuuden harrastuksia ja jaettiin parhaimmat vinkit nukahtamiseen. Heidi oli sortunut pysäköintivirheeseen ja tehnyt oikaisupyynnön sakosta, mutta perustelut eivät vakuuttaneet edes Akia ja Markusta. Paljon puhuttu suflaus toteutettiin vastoin nuorison mielipiteitä. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Ohjaaja Chris Columbus salli Robin Williamsille paljon vapauksia improvisoida kuvauksissa.
Julkaisusta nousi pieni somehitti.
Esimerkiksi yläosattomissa käyskenteleminen on kielletty.
Caprin viranomaiset haluavat suojella Napolinlahden rantoja.
Tämä kirje todistaa sen, että maailmassa on vielä hyvyyttä, ja onneksi on.
Teekkareiden hauska sakkopila meni täydestä.
Niina luulee Anssin pehmenneen täysin, sillä mies on ryhtynyt hemmottelemaan kotipihansa rusakkoa porkkanoilla. Mutta mikä onkaan totuus?
Laki tuli voimaan tällä viikolla. Tupakoitsija voi joutua maksamaan tuhansia euroja.
Anssi iloitsi Audi-kuskin sakoista, mutta suunnitteli hetkeä myöhemmin parkkiperhosen uraa. Kuuntele, miksi Honkasen mieli muuttui!
Jalkapalloilija Chris Smalling saattaa ottaa kentällä nopeita hyökkääjiä kiinni, mutta tällä kertaa vaimo sai hoitaa juoksemisen, kun parkkiaika oli umpeutunut.
Janice-tytär kutsuttiin vähäksi aikaa tuomarin paikalle.