Esimerkiksi yläosattomissa käyskenteleminen on kielletty.
Caprin viranomaiset haluavat suojella Napolinlahden rantoja.
Tämä kirje todistaa sen, että maailmassa on vielä hyvyyttä, ja onneksi on.
Teekkareiden hauska sakkopila meni täydestä.
Niina luulee Anssin pehmenneen täysin, sillä mies on ryhtynyt hemmottelemaan kotipihansa rusakkoa porkkanoilla. Mutta mikä onkaan totuus?
Laki tuli voimaan tällä viikolla. Tupakoitsija voi joutua maksamaan tuhansia euroja.
Anssi iloitsi Audi-kuskin sakoista, mutta suunnitteli hetkeä myöhemmin parkkiperhosen uraa. Kuuntele, miksi Honkasen mieli muuttui!
Jalkapalloilija Chris Smalling saattaa ottaa kentällä nopeita hyökkääjiä kiinni, mutta tällä kertaa vaimo sai hoitaa juoksemisen, kun parkkiaika oli umpeutunut.
Janice-tytär kutsuttiin vähäksi aikaa tuomarin paikalle.
Vaatimus on saanut alkunsa kohtelusta, jota naiset Teksasissa kohtaavat.
Suomessa järjestetään torstaina koko maan kattava nopeusvalvontamaraton, kertoo Yle. Vuorokauden kestävä tehoisku alkaa aamulla kuudelta ja loppuu perjantaiaamuna samaan aikaan. Poliisi aikoo etukäteen kertoa tarkasti, missä se valvoo.
Terveysongelmien kanssa kamppailevan 17-vuotiaan yhdysvaltalaistytön isä päätti antaa tyttärelleen ikimuistoisen lahjan. 
Poliisille ilmoitettujen rikosten määrä laski kuluvan vuoden tammi-kesäkuussa runsaat yhdeksän prosenttia edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Rikoslakirikosten määrä (liikennerikokset eivät kuulu tähän) sen sijaan pysyi lähes ennallaan. 
Ajonopeuksien tehovalvonnassa pääsiäisviikolla poliisi totesi 8 623 ylinopeusrikkomusta, joista noin 5 800 automaattivalvontakameroilla ja noin 2800 perinteisessä nopeusvalvonnassa.
Sisäministeriön asetuksella uusi sakkosumma on Turussa 60 euroa, Imatralla, Järvenpäässä, Keravalla ja Kouvolassa 50 euroa, Porissa 45 euroa ja Iisalmessa sekä Kangasalla 40 euroa.
Helsingin poliisin mukaan sään puolesta nastarenkaiden käyttämiselle ei ole enää lain mukaisia perusteita.