Käsidesiä puuteriin ja suolavettä ripsariin – tiesitkö nämä helpot meikkiniksit?

12.12.2014 08:43 -

Tiesitkö, että palasiksi hajonneesta kivipuuterista saa käsidesin avulla kuin uuden? Tai että silmätipat vähentävät näppylöiden punaisuutta? Lue nämä ja monet muut näppärät meikkiniksit! 

Yhdysvaltalainen kauneussivusto listasi nettisivuillaan meikkiniksejä, jotka jokaisen tulisi tietää.

Mitä tehdä palasiksi menneellä kivipuuterilla?

Kivipuuterirasia voi joskus tippua ja mennä pieniksi palasiksi. Sen sijaan, että helahoidon heivaa ö-mappiin, voi siihen sekoittaa käsidesiä! Sama pätee myös luomiväreihin. Eli, lisää puuterin tai luomivärin joukkoon vähän tavallista käsidesiä ja sekoita se puhtaalla tikulla. Varmista, ettei joukkoon jäänyt paakkuja ja jätä seos kuivumaan kansi auki. Käsidesin alkoholi haihtuu seoksesta pikkuhiljaa ja puuteri on lähestulkoon kuin uusi.

Mikä avuksi punaisiin näppylöihin?

Näppylöiden punaisuutta vähentää silmätipat!

Onko kajalkynä liian kuiva?

Lämmitä rajauskynää muutaman sekunnin ajan liekin päällä ja anna sen jäähtyä hieman. Testaa, ettei kynä ole liian kuuma esimerkiksi kädelläsi. Vähän sulanut rajauskynä on helpommin levittyvä ja jättää selkeämmän, eloisamman rajan.

Kuivuuko ripsiväri ennen aikojaan?

Usein ripsiväri kuivuu kökkäreiksi, ennen kuin se loppuu. Lorauta pieni määrä suolavettä ripsiväripurkkiin ja sekoita seos tasaiseksi, niin saat maskaraasi lisää eloa. 

Mitä meikkiniksejä sinä tiedät, jotka jokaisen muunkin olisi syytä tietää? Jaa ne meille ja kommentoi alle! 

Lue enemmän niksejä täältä

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, enhancementscosmeticsurgery.com)

Kilpailut

Uusimmat