Radio Novan Aamussa mietitään parinvaihtoa ja etsitään laulua. Mitä kuuluu Minnan tulevaan viikonloppuun ja aiheuttaako se kännipuheluita? Mukana myös viikonlopun ruokavinkki, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa selviää arvontapyöräsaaga, mistä tiimi tekee seuraavan ulkolähetyksen? Mukana myös perjantaiseen tapaan viikonlopun ruokavinkki, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna miettii perinteitä ja Akin paita on mystisesti kutistunut. Puhelukäytös on puheissa kuin myös hauste. Tuottaja Parta-Markus lähetetään haistelemaan tunnelmaa ja tähän liittyy niin kivespussit kuin Ed Sheeran, kuuntele jälki-istunto tästä
Radio Novan Aamussa Minnalle on syntynyt mielihalu eikä hän tiedä pitäisikö sitä sanoa ääneen. Aki sai kohteliaisuuden yllättäen ja pyytämättä mutta onko nyt aika laittaa Rinne ruskeaksi? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Monien autoilijoiden kärsivällisyys muuttuu usein rattiraivoksi ja saattaa johtaa vaarallisen aggressiiviseen ajamiseen.
Poreileva juoma, kuten kivennäisvesi, on helppoa kaataa lasiin ilman ylikuohumista.
Radio Novan Aamu aloitti perjantain kauhealla rynkytyksellä. DJ AkiL antoi esimakua illan ohjelmasta, sekä niksipirkka vinkkejä jaettiin puolin ja toisin, mutta tuottaja Markuksen niksi oli pohjat. Akin vauhdikas ruokavinkki ei saanut kannatusta, joten pöytään lyötiin uudet ideat ja Minna koki samaistumista jauhopussiin voimien lopahtaessa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa tällä erää Aki tarjoaa ruokavinkin, jonka kanssa ei tarvitse nähdä liikaa vaivaa. Aki ja Minna tiedostavat olevansa vähän noloja, mistä selviää myös, minkälainen Minna tulee olemaan vanhana. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa sissikokki Markus tarjoaa Crockett's Theme:llä höystetyn ruokavinkin ja Aki viettää darraskuuta. Minna tietää tarkalleen kuinka kauan vasikka kypsyy, vaikka muistiinpanot tuleekin vahingossa luettua väärinpäin. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi kuinka kosinta kuuluu hoitaa puuskuttaen ja tukehtuen kihlasormukseen. Minna vinkkaa miten ollaan pöydällä aktiivisesti ja Aki toivoo, että ois kaljaa Markuksen jakaessa loppuviikon ruokavinkit. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Akin kuulokkeet tutustuvat syksyiseen Helsinkiin ja flirttailevat Shirly Karvisen kanssa. Minna on pelkkänä kormana Markuksen jakaessa viikonlopun ruokavinkkejä. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa kerrotaan suuria uutisia. Aki luottaa Suomen menestykseen MM-kisoissa ja Minnasta on tullut pällistelijä. Aamun luottopakki Parta-Markus on käynyt piikillä ja Aamussa mukana myös päivän Ruokavinkki. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa keskustellaan heräämisistä vääristä paikoista ja Aki on mämmikouraillut. Käy myös ilmi mikä limu väittämän mukaan vaikuttaa... noh sen kokoon ja onhan mukana myös Tuottaja Parta-Markuksen viikonlopun ruokavinkki.
Videota on katsottu TikTok-palvelussa satoja tuhansia kertoja ja monet ovat sitä mieltä, että kikka toimii.
Radio Novan Aamussa kävi selväksi etteivät suomalaiset väistä toisiaan. Aki kävi piikillä ja Minna pohti, mitkä ovat ne mittarit lomien ajankohdan valitsemiseen. Jääkiekon MM-kisojen startti innostavaa ja mukana myös ruokavinkki viikonlopulle. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa näytetään keskisormea. Mihin maailmaan Minna on houkutellut Akin ja millaisia havaintoja Minna on tehnyt ihmisistä? Entä mikä olisi Akin mielestä kauheinta, mitä elämässä voisi tapahtua? Lisäksi tuottaja Parta-Markus antaa helatorstaiaaton ruokavinkin. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!