Tuottaja keskeytti loman: Suvi Teräsniskan joulualbumi nauhoitettiin Espanjassa siivouskomerossa!

08.12.2014 14:17 -

Enbuske & Linnanahde Crew:n vieraana käynyt huippusuosittu Suvi Teräsniska on julkaissut uransa toisen joululevyn Joulun henki. Levy nauhoitettiin lopulta aika erikoisessa paikassa!

- Se on nauhoitettu aurinkorannoilla syyskuun viimeisellä viikolla, Suvi nauroi ja selitti levynsä nauhoitusprosessia.

- Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä se edelliskeväänä vielä kun oli lunta, jäätä ja pakkasta tuolla jossain Suomen Lapissa ihanassa hirsimökissä takkatulen ääressä.

- Mutta eihän ne asiat mene ikinä niin kuin suunnitellaan, vaan tehdään ne hätäisesti!Joululevyn nauhoituksen siirtyivät lopulta alkusyksyyn elokuulle.

- Mun olisi pitänyt laulaa sitä alunperin elokuussa vielä Suomen kesässä. Sitten olin niin kovassa flunssa, että se ei onnistunut ja jouduimme siirtää äänityksiä, Teräsniska muistelee.

- Huomattiin, että päivät loppuu kesken. Mä olin Espanjassa lomailemassa, niin tuottaja Leri Leskinen matkasi sitten läppärin ja mikrofonin kanssa sinne. Laulettiin siellä jossain toimistohuoneessa, minkä siivouskomeroon rakennettiin sitten laulu.

Joulutunnelma täytyi löytää keskelle aurinkoa ja siivouskomeroa.

- Se piti vaan pitää mielessä, että kyllä se joulu tulee sinne Espanjan aurinkorannikollekin. Tonttulakki meillä oli ja Lerillä oli vähän sangriaa siinä, Suvi selitti levyn nauhoituksia.

Kuuntele koko haastattelu:

Kilpailut

Uusimmat