Moottorimusiikin festivaalit: Vanhat maatalouskoneet antavat rytmiä Paula Vesalan johdolla!

01.08.2014 22:18 -

Kolmas Moottorimusiikin festivaali järjestetään 15. ja 16. elokuuta 2014 Rämsöön kesäteatterissa.

 

 

Ohjelma muodostuu kahdesta konsertista, joissa tunnetut taiteilijat ja paikallinen osaaminen yhdessä vievät aikamatkalle musiikin ja koneiden rytmien alkulähteille ja takaisin. Rämsöön vanhat maatalouskoneet antavat rautaisen rytmin uudelle musiikille, joka syntyy moottoreiden ja muusikoiden yhteistyöstä.

Koneiden äänien antama musiikillinen rytmi- ja sävymaailma inspiroi mielenkiintoista taiteilijoiden kokoonpanoa luomaan uutta omintakeista musiikkia. Siinä yhdistyy kansanmusiikki, suomalainen jazz, musiikin akustiset, sähköiset ja elektroniset äänimaailmat koneiden välillä omatahtoisiin sooloihin.

Konsertit:

RAUTALA -konsertti, musiikkia moottoreilla ja ihmisillä eli sykkivää terästä ja eloperäisiä lauluja.

Konsertin esiintyjät ovat: Paula Vesala, Pekko Käppi, Samuli Kosminen, Samuli "Teho" Majamäki ja Linda Fredriksson sekä Rämsöön sympaattiset vanhat koneet ja moottorimestarit. Kokoonpano tekee musiikkia nyt ensi kertaa yhdessä ja tämä on Rautalan kantaesitys!

TEMPOLA -konsertti on yllättävä esityskokonaisuus: laulua ja musisointia paikallisten esiintyjien, naiskuoron ja erikoisten instrumenttien voimin (muun muassa PMMP / Paula Vesalan musiikkia).

Lue lisää tapahtumasta

(Radio Nova)

 

 

Kilpailut

Uusimmat