Foo Fighters suostuu soittamaan keikan, jonka fanit järjestivät kysymättä bändiltä lupaa

16.06.2014 11:17 -

Foo Fighters suostuu soittamaan keikan, jonka fanit järjestivät omin nokkinensa kysymättä bändiltä etukäteen

Foo Fighters on suostunut soittamaan fanien järjestämän keikan Richmondissa, Virginiassa. Tavallisuudesta poikkeavan esiintymisestä tekee se, että konsertin järjestelyt pantiin alulle kysymättä bändiltä etukäteen suostumusta.

Ensimmäiset liput tulevalle keikalle laitettiin myyntiin kolmisen kuukautta sitten ja tähän mennessä 1400 fania on ehtinyt jo hankkia tiketit. Vedätyksestä ei kuitenkaan ole kyse, sillä jo alkujaan järjestäjät informoivat, että luottokortilla suoritettava maksu veloitetaan ainoastaan siinä tapauksessa, mikäli konsertti toteutuu.

- Foo Fighters on yksi maailman suurimmista bändeistä ja vuosien saatossa he ovat soittaneet ympäri maailmaa. He eivät ole kuitenkaan soittaneet Richmondissa 15 vuoteen. Haluamme bändin tänne keikalle tänä vuonna, joten myymme 1400 lippua keikalle, joka voisi toteutua jossa päin Richmondia tämän vuoden aikana.

Epäilemättä moni muu saman kokoluokan bändi ei olisi korviaan lotkauttanut vastaavalle tempaukselle, mutta Foo Fighters on toista maata. Yhtye nimittäin twiittaasi, että aikoo heittää keikan:

- See ya soon…let’s have a good time.

(Radio Nova, Gigwise)

Kilpailut

Uusimmat