Roxeten Suomen konserttien lipunmyynti käynnistyi

12.05.2014 09:55 -

Hittijyrä Roxette on voimissaan ja keikkailee Suomessa ensi syksynä sekä Helsingissä että Turussa. LIput tulivat myyntiin maanantaina 12. toukokuuta.

Länsinaapurimme ysäri-ihme teki näyttävän paluun lavoille kiertäessään maailman peräti kahteen kertaan vuosina 2011-2012. Roxette esiintyi yhteensä 1,5 miljoonalle ihmiselle 46 maassa, kuudella mantereella. Tuolloin Suomessa yhtye pistäytyi kahdesti, kiertueensa loppupäässä, Oulun Qstockissa ja Kotkan meripäivillä.

Nyt Roxette lähtee jälleen kiertämään maailmaa. Yhtye saapuu Suomeen esiinnyttyään ensin lukuisissa Venäjän kaupungeissa, Virossa ja Latviassa.

Nytkin on luvassa kaksi esiintymistä suomalaisfanien iloksi. Hittikavalkadi raikaa ensin Helsingin Hartwall Arenalla 28. marraskuuta ja Turun HK-Arenalla 29. marraskuuta.

75 miljoonaa levyä myynyt yhtye julkaisi ensimmäisen hittisinglensä The Lookin neljännesvuosisata sitten.

Yhtyen vuoden 2011 paluulevy pitkän tauon jälkeen kantoi nimeä Charm School, ja sen sinkkulohkaisu She’s Got Nothing On (But The Radio) pärjäsi loistavasti listoilla.

”Charm School” (2011) with the No 1 single ”She’s Got Nothing On (But The Radio)” and during the first leg of the world tour, the album ”Travelling” was recorded and released 2012. - See more at: http://www.roxette.se/index.php#sthash.e8Uqw5aM.dpuf

Roxeten tuorein albumi Travelling nauhoitettiin kiertueen alun lomassa ja se julkaistiin jo seuraavana vuonna, vuonna 2012.

Liput Suomen konserttien liput tulivat myyntiin maanantaina 12. toukokuuta osoittessa www.lippu.fi

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat