Radio Nova haastatteli Softengineä ennen finaalia – kuuntele haastattelu!

10.05.2014 14:00 -

Ilmassa on sähköä – suurta jännitystä. Suomen euroviisuedustaja Softengine esiintyy tänään Euroviisujen finaalissa. Mitkä fiilikset bändillä on ennen finaalia? Kuuntele haastattelu!

Softengine esiintyi ensimmäistä kertaa 100 miljoonalle kuulijalle viime torstaina Euroviisujen 2. semifinaalilähetyksessä. Suomalaiset saivat jännittää yhtyeen finaalipaikkaa viimeiseen asti, kun Suomi mainittiin finaaliin menijöistä toiseksi viimeisenä.

Something Better -kappale on kerännyt valtavan määrän kehuja niin viisukansalta kuin kansainvälisiltä arvostelijoilta. Softengineä on verrattu muun muassa brittiläiseen Coldplay-yhtyeeseen ja bändiä ylistetään Twitterissä lukuisilla twiiteillä.

Radio Nova on niitä harvoja, jotka saivat mahdollisuuden jututtaa poikia juuri ennen finaalia. Mitä fiiliksiä finaaliveto herättää bändissä? Miten Softengine aikoo juhlia tänään? Kuuntele koko haastattelu!



Tänään Euroviisujen finaalissa kisaa yhteensä 26 maata. Seinäjokinen Softengine sai suorastaan loistavan esiintymisnumeron, ja bändi esiintyykin numerolla 18.

Euroviisujen finaalilähetys nähdään tänään YLE TV2 -kanavalla kello 22.00 alkaen.

Kilpailut

Uusimmat