Ballerinojen suosio vain jatkuu.
Näille Köpiksen muotiviikkon kaduilta poimituille tyyleille sanomme kyllä kiitos.
Kööpenhaminan muotiviikot tarjosivat jälleen kasapäin tyyli-inspiraatiota.
Radio Novan Iltapäivä startataan kultajuhlien merkeissä, tai ainakin toinen on kultajuhla tunnelmissa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Kitiä, jonka ongelmana on, ettei hän voi tapailla miestä, joka harrastaa frisbeegolfia. Esko kävi viikonloppu reissussa Kööpenhaminassa ja kaikki ei mennyt niin kuin Strömsössä. Esko ihmettelee merkkiääntä, joka saa vuodesta toiseen suomalaiset nousemaan samantien seisomaan. Miten kävi Eskon rakkaustarinan vuonna -95 MM-kisoissa? Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Janne Virtanen soittaa Kööpenhaminaan ystävämme Jennan kuulumisia. Joko Tanskassa on aloitettu joulun odotus ja mitä kaikkea Tanskaan kuuluu? Kuuntele keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Janne otti yhteyttä Kööpenhaminan ystäväämme Jennaan, jonka kuopus syntyi perheeseen heinäkuun lopussa. Miten uuden ihmisen maailmaan tulo on muuttanut Jennan elämää ja kuinka tanskalaiset tavat eroavat suomalaisista tavoista? Kuuntele Jannen ja Jennan keskustelu tästä!
Janne otti yhteyden Tanskaan, jossa Jenna asustelee perheensä kanssa. Mitä Jennalle ja Tanskaan kuuluu, entä mihin kannattaa matkustaa Tanskassa, kun maailmantilanne sen taas sallii. Kuuntele Jannen ja Jennan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Yhden Kööpenhaminan kaduilla nähdeistä suosikkityyleistä voit kopioida vaikka tänään. Nimittäin nyt vaatteita yhdistellään kokeilumielellä.
Suomi kisaa tänään Euroviisujen finaalissa Kööpenhaminassa. Softengine sai loppukilpailuun hyvän esiintymisnumeron. Something Better kuullaan numerolla 18. Finaalissa kuullaan kaikkiaan 26 esitystä.
Ilmassa on sähköä – suurta jännitystä. Suomen euroviisuedustaja Softengine esiintyy tänään Euroviisujen finaalissa. Mitkä fiilikset bändillä on ennen finaalia? Kuuntele haastattelu!
Euroviisujen ensimmäinen semifinaali käytiin myöhään tiistai-iltana hienoissa puitteissa Kööpenhaminassa. Näyttävä lava toimi moitteetta, joskin Ukrainan kriisi heijastui kisapaikalle.
Euroviisut käynnistyvät tänään Kööpenhaminassa, kun viisujen ensimmäinen semifinaali lauletaan illalla. Mukana on 16 maata, joista kymmenen eniten ääniä saavat jatkavat lauantain finaaliin.
Molly Smitten-Downes on valittu edustamaan Britanniaa Kööpenhaminassa toukokuussa järjestettävissä euroviisuissa.