Metallican tuleva festarikeikka saa kylmää palautetta: Yleisö raivoissaan

09.05.2014 13:00 -

Englannissa pidettävä jättimäinen Glastonbury-festivaali on paljastanut Metallican olevan yksi tulevan kesän päänimistä. Yhtyeen kiinnittäminen festareille on herättänyt ristiriitaista palautetta.

Vaikka Metallica onkin ollut jo vuosikymmenten ajan koko kansan viihdettä, kaikki Glastonbury-festivaalin kävijät eivät ole aivan tätä mieltä, bändin kiinnittäminen yhdeksi kesäkuun lopussa juhlittavan tapahtuman pääesiintyjistä on nimittäin kirvoittanut netissä ennennäkemättömän määrän tulikivenkatkuisia kommentteja.

Jotkut pettyneet teilaavat yhtyeen edustavan liian raskasta musiikkia ja moni britti yksinkertaisesti lyttää bändin olevan ”kamalaa p*skaa”.

Metallica-rumpali Lars Ulrich on jo ehtinyt kommentoimaan penseää palautetta ja vakuuttelee, että luvassa tulee olemaan hieno show.

- Luottakaa Metallicaan, me keksimme kyllä jotain tapahtumaan sopivaa. On toisaalta hauskaa, että 32 vuoden uran jälkeen pystymme vielä murtamaan muureja ja pääsemään paikkoihin, mihin emme ennen ole päässeet.

Bändi itse vihjaili viime syksynä toiveistaan esiintyä Glastonburyssa, joka on yksi maailman suurimmista rock-festivaaleista.

- Olemme soittaneet liki kaikilla mahdollisilla festareilla, mutta Glastonburyyn emme ole vielä päässeet soittamaan.

Muita Glastonburyn pääesiintyjiä ovat Arcade Fire ja Kasabian. Suomeen Metallica saapuu 28. päivä kuluvaa kuuta, kun yhtye esiintyy Helsingissä pidettävillä Sonisphere-festareilla.

Tällainen meininki bändillä oli maaliskuussa Etelä-Amerikan kiertueella:

(Radio Nova, NME)

Kilpailut

Uusimmat