ULS2017-varainkeruussa jättitempaus: viisituntinen Live Aid -konsertti Olympiastadionilla

09.05.2014 07:08 -

Kesäkuussa 2015 järjestettävässä Uutta lastensairaalaa tukevassa suurtapahtumassa Live Aid ULS2017:ssa esiintyvät tänään julkistettavalla Lohtu-kappaleella ja musiikkivideolla esiintyvät artistit: Chisu, Vesa-Matti Loiri, Cheek, Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja monet muut.

Tuomas Holopaisen Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle säveltämä Lohtu-kappale julkistetaan tänään, perjantaina 9. toukokuuta 2014.

Samalla julkistetaan kappaleen musiikkivideo, jonka on ohjannut Dome Karukoski. Lohtu-kappaleella ja -videolla esiintyy laaja joukko Suomen suosituimpia artisteja ja taiteen ammattilaisia.

Helsingin Olympiastadionilla järjestetään 6. kesäkuuta 2015 huikea viiden tunnin mittainen, Suomessa ennennäkemätön, sataprosenttisesti talkoovoimin järjestettävä Live Aid ULS2017 megakonsertti.

Kuuntele Lohtu Spotifyssa

Siinä esiintyvät Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle sävelletyllä Lohtu -kappaleella esiintyvät artistit – poikkeuksellisen laaja joukko Suomen suosituimpia artisteja ja taiteen ammattilaisia: Tuomas Holopainen, Cheek, Chisu, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Jesse Kaikuranta, Johanna Kurkela, Jorma Uotinen, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Lauri Ylönen, Lilli Paasikivi, Matti Salminen, Pekka Kuusisto, Peter Franzén, Riki Sorsa, Samu Haber ja Samuli Edelmann.

Artistit esittävät konsertissa sekä omaa musiikkiaan että tietysti yhdessä koskettavan Lohtu-kappaleen. Konsertissa artisteja säestää yli satahenkinen orkesteri ja kuoro.
 
– Konsertissa tullaan kuulemaan ja näkemään ainutlaatuista sisältöä ja uniikkeja komboja artistien ja musiikin näkökulmasta. Kokonaisuuden ovat mahdollistaneet uskomattoman upea yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Kaikki konsertin lipputulot ohjataan Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Konsertissa mukana olemalla osallistuja pääsee tukemaan lastensairaalahanketta ainutlaatuisen kokemuksen kautta – ja tietysti kuulemaan samalla suosikkiartistiaan, kertoo Live Aid ULS2017 projektinjohtaja Thomas Noreila.

Kaikki Lohdun tuotot lastensairaalalle

Nightwish-mies Tuomas Holopaisen säveltämään kappaleeseen on sanoitus- ja sovituspanoksensa antanut Simo Jurek Reunamäki. Lohtu on kaunis, herkkä ja samalla tarttuva kappale. Mieleenpainuvan siitä tekee kuulijalle erityisesti artistien valtava kirjo.

Kappaleen musiikkivideon on ohjannut Dome Karukoski, tuottanut Marika Tulivuori ja sen musiikkituottajana on toiminut Jurek Reunamäki.

Myös kaikki Lohtu-kappaleen tuotot ja tekijänoikeustulot ohjataan lyhentämättöminä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Kappaleen ja konsertin muodostamalla Live Aid ULS2017 -projektin kokonaisuudella tavoitellaan kolmen miljoonan euron keräystuloja.

ULS2017 -hankkeelle sävelletty Lohtu-kappale ja musiikkivideo julkistetaan tänään perjantaina 9.5. Kappale saa ensimmäisen radiosoittonsa Radio Novassa.

Liput konserttiin tulevat myyntiin 14.5.2014, kello 9.00.

Live Aid ULS2017 -hanketta voi seurata MTV:n sivuilla www.mtv.fi/liveaid.

Voit lahjoittaa jo nyt.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat