Auri on julkaissut tänään debyyttialbuminsa. Yhtyeen musiikkia on jo alettu käyttää Ranskassa hyväksi terapiaistunnoissa.
Pariskunnan yhteinen Auri-projekti sai kaksikon heittäytymään täysillä musiikin vietäväksi.
The Space Between on yhtyeen toinen sinkku tulevalta pitkäsoitolta.
Levy julkaistaan maaliskuussa.
Juha Tapion mukaan hän ei koskaan ennen ole liikuttunut omista kappaleistaan.
Johanna Kurkelan Rakkaus tekee vapaaks -kappale soi eniten Novan taajuudella menneellä viikolla. 
Sinun vuorosi loistaa -levy vie miehen myös kiertueelle, joka huipentuu Lontooseen. Mukaan lähtee myös Novan kuuntelija Maria puolisoineen, joka voitti Novan alkusyksyn Juha Tapio -kisan.
Novan musiikkipäällikkö Mikko Harjunpää esittelee Novalla soivat uudet kappaleet. Mukana on niin kotimaista kuin ulkomaistakin uutuuskappaletta.
Johanna Kurkelan uusin albumi Ingrid julkaistiin perjantaina 11. syyskuuta. Vappu Pimiän haastattelussa Kurkela kertoo levyn olevan syvempi sukellus hänen omaan elämäänsä.
Ingrid on Kurkelan seitsemäs albumi, joka syntyi yhdessä Saara Törmän ja Aku Rannilan sekä tuottaja Jurekin kanssa.
Live Aid Uusi Lastensairaala -megakonsertti kerää Helsingin olympiastadionille 300 esiintyjää. Yksi heistä on Johanna Kurkela, jolla on edessään ensimmäinen stadion keikka.
Upeista tulkinnoistaan tunnettu Johanna Kurkela on julkaissut uuden kappaleen Kuolevainen. Koskettava kappale on samalla synkkä, mutta voimaannuttava. Laulaja seisoo kaiken takana itse, sillä iloa ei voi olla ilman toista puolta.
Joulun alla Radio Nova liikenteessä -ohjelma jakoi Johanna Kurkelan levyjä nimikirjoituksin kuuntelijoiden lähettämiä  jouluvärssyjä vastaan. Kuuntelijoilta tuli studioon lyhyessä ajassa peräti sata hauskaa ajatelmaa ja runoelmaa.
Laulajatar kertoo, että hänellä jouluun valmistautuminen alkaa, kun ensilumi sataa. Kaksi vuotta henkeä vetänyt Kurkela itse osasi ottaa aikalisän oravanpyörästä eikä ahdistu jouluvalmistelustakaan. Ei panikoida -kappale sopii kuin nakutettu joulukiireessä stressaaville.
Kesäkuussa 2015 järjestettävässä Uutta lastensairaalaa tukevassa suurtapahtumassa Live Aid ULS2017:ssa esiintyvät tänään julkistettavalla Lohtu-kappaleella ja musiikkivideolla esiintyvät artistit: Chisu, Vesa-Matti Loiri, Cheek, Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja monet muut.
Tuomas Holopaisen debyyttisinglen musiikkivideo on julkaistu. Videolla nähdään Tuomaksen lisäksi kappaleen laulava Johanna Kurkela, sekä legendaarinen "ankkapiirtäjä" Don Rosa.