Elefantti marssii etelään

08.05.2014 20:15 -

Happoradion 21. helmikuuta julkaistun, kultaa myyneen Elefantti-albumin tiimoilta käynnistynyt Elefanttimarssi-kiertue saapuu odotetusti myös Etelä-Suomeen.

Yhtyeen keikkatahti on ollut tiivis koko kevään ajan ja loppua kiireelle ei ole näkyvissä. Loppukevään ja kesän ajan Happoradio kiertää ympäri suomea ja vapaita viikonloppuja ei ennen elokuuta ole tarjolla juuri ollenkaan.

Keikoilla on tähän asti kuultu materiaalia pääasiassa yhtyeen tuoreimmalta julkaisulta, mutta myös vanhoja hittejä, kuten Hirsipuu, Tavikset, sekä Pois Kalliosta on mahtunut mukaan settilistaan.

Vanhempia lauluja fanit ovat yhtyeeltä myös heidän verkkosivuillaan toivoneet ja Aki Tykki kertookin Happoradion Kysy-palstalla, että vanhaa materiaaliakin on enemmälti luvassa myöhemmin.

– Justiinsa männäviikonloppuna mm. tuosta 01:30 (elossa) laulusta keskusteltiin ja todettiin, että ehkä syysrundilla on enemmän tilaa tuollaisille vanhemmille ”profiiliraidoillekin”. Sekin on tosi hieno biisi, mutta kun nyt keväällä tekee niin mieli soittaa noita Elefantin lauluja, ettei mahdu kaikki mukaan mitenkään.

Elefantti marssii etelässä ensimmäisenä kohti Helsinkiä ja tömistelee Tavastian lavalle perjantaina. Happoradion nettisivujen mukaan kiertue on ollut menestys ja Tavastiallakin rymistellään loppuunmyydylle yleisölle.

Mikäli olit aikeissa mennä Tavastialle, mutta jäit syystä jos toisesta ilman lippua, ei hätää, sillä Radio Nova on paikan päällä puolestasi. Myöhemmin on siis luvassa fiilistelyjä kyseiseltä keikalta videoiden muodossa.

Happoradion tulevia keikkoja:

09.05. HELSINKI, Tavastia

10.05. JÄRVENPÄÄ, Blackpool

16.05. VANTAA, Tulisuudelma

17.05. ÄHTÄRI, Club B52

Lisää keikkoja löydät yhtyeen verkkosivuilta.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat