Happoradio julkaisi surusta kertovan Silta-kappaleen.
Koronavirus iski myös suosikkibändin toimeenkuvaan.
Aki Tykin musiikkiura ei ole ollut aina ruusuilla tanssimista.
Tapahtumat saivat alkunsa eilen ennen laivalla ollutta keikkaa.
Tykin mukaan on ihmeellistä, että piposta on tullut sellainen juttu.
Tykin mukaan Happoradio on parhaimmillaan tunteisiin vetoavissa biiseissä.
Happoradion Aki Tykki kertoo, että albumin tekeminen kävi työstä - ja sitten myös perheenlisäys ilmoitti saapumisestaan.
Happoradion Aki Tykki kävi Okun vieraana Radio Novan Illassa. Puhetta oli mistäpä muutakaan kuin musan tekemisestä. Kuuntele koko haastattelu.
Happoradion odotetun uutuusalbumin julkaisu lähestyy.
DBTL:ssä juhlittiin jälleen hyvissä tunnelmissa torstaina. Festivaali jatkuu Turussa lauantaihin saakka. 
  Happoradio pääsi käyttämään poikkeuksellista kulkupeliä viime viikonlopun keikkareissulla.
Sunnuntaina jaettiin jo neljännen kerran Suomen parhaan grillaajan titteli, kun Grillimaisteri-kiertueen finaalissa helsinkiläinen projektijohtaja Viivi Laube-Pohto peittosi taidoillaan sadat kisaan hakeneet ja osallistuneet.
Lauantaina Ruisrockissa esiintyneen Happoradion nokkamies Aki Tykki huomasi tovi ennen keikkaa kitaran jääneen matkasta.
Suomen suurin grillikilpailun parhaimmisto, mukanaan eturivin artistit kohtaavat Helsingin Narinkkatorilla viikonloppuna 5.-6.7. Esiintymässä nähdään muun muassa JVG, Hevisaurus ja Happoradio.
Dokumentti näyttää yhtyeen aidoimmillaan, juuri sellaisena kuin se onkin. Mukana kokonaisuudessa on haastatteluja, livemusiikkia, yleistä höpinää ja keskustelua.
Radio Novan omassa Happoradio-dokumenttisarjassa liikutaan yhtyeen mukana Helsingin Tavastialta Ähtäriin, keikkabussista takahuoneeseen, lavalle ja majapaikkoihin.