Munasitko viime vuonna pahemmin kuin nämä tähdet?

13.01.2014 14:25 -

Hollywoodin julkisuushenkilöiden edustaja toruu ja antaa neuvoja maailmantähdille.

Radio Novan Los Angelesin kirjeenvaihtaja Tomi Hinkkanen haastatteli vuoden alussa suhdetoiminnan eksperttiä, Claudia von Kielichiä. Tällä naisella on pitkä kokemus PR-alasta ja hän on toiminut muun muassa New Yorkin Radio City Music Hallin ja Partiotyttöjen tiedottajana. 

Viime vuonna yhä useampi julkisuuden henkilö onnistui menettämään kasvonsa, ainakin osittain faniensa silmissä. Näihin töppäyksiin löytyy Claudialta kuitenkin neuvot.

Miljoonien fanien teini-idoli Justin Bieber nousi viime vuonna julkisuuteen useaan kertaan negatiivisessa valossa. Hän jätti lemmikkiapinansa Saksaan ja terrorisoi naapureitaan sekä valokuvaajia. Kielichin mielestä nuorelta muusikolta on lähtenyt mopo käsistä. Hän ehdottaakin koko Bieberin PR-tiimin irtisanomista sekä artistin tweettien tarkistamista ennen niiden lähettämistä.

Päihdekoukkuun jäänyt oikeussalien kruunaamaton kuningatar Lindsay Lohan on niin monissa liemissä keitetty, että harva enää edes muistaa hänen olleen näyttelijä. Kielichin neuvo: "Hakeudu hoitoon ja omistaudu jollekin hyväntekeväisyydelle."

Seitsenkertaisen Tour de France –pyöräkilpailun voittaja, Lance Armstrong menetti pokaalinsa ja joutui elinikäiseen kilpailukieltoon pitkäaikaisten doping-epäilyjen paljastuttua todeksi. Fanien ja yleisön huijatuksi tuleminen tekee tapauksesta erittäin törkeän. Kielich neuvoo Armstrongia nöyrtymään ja hakeutumaan johonkin kehitysmaahan auttamaan lapsia ja sairaita. Maine on joka tapauksessa mennyttä, mutta ehkä yleisö antaa miehelle jonain päivänä anteeksi.

Kilpailut

Uusimmat