Paavo Arhinmäki kommentoi Cheek-lausuntoaan: "Ehkä ministerinä se, että sanoo jotain sonnaksi, ei ole hyvää kielenkäyttöä"

22.08.2013 08:59 -

Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki selitteli Cheek-kommentista aiheutunutta kohua torstaiaamuna Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa.

Ministeri kertoi Gloria-lehdessä pitävänsä "yhteiskunnallisesta rapista. Sen sijaan nämä "cheekit" ovat hirveää sontaa. Miten Arhinmäki kommentoi lausuntoaan?

- Mun piti käydä ihan ostamassa lehti, haastattelu on annettu ennen kesää, Arhinmäki kertoi Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa.

- Ehkä ministerinä se, että sanoo jotain sonnaksi, ei ole hyvää kielenkäyttöä. Jos katsoo itse jutun (Gloria-lehti), siinä pyritään kuvaamaan, millainen olen.

- Pidän kyllä räp-musiikista, mutta en pidä tällaisesta bling bling-musiikista, jossa uhotaan rahalla ja isoilla autoilla...videoissa pyörii vähäpukeiset naiset...siitä mä olen edelleen samaa mieltä, että en pidä siitä räp-musiikin osastosta. Siihen viittasin näillä "cheekeilla", Arhinmäki kommentoi sanojaan.

- Tietenkin iltapäivälehdistö kääntää se niin, että olisin jotenkin erityisesti hyökännyt yhtä artistia kohtaan.

Kuuntele lisää:



(Radio Nova, Gloria)

Kilpailut

Uusimmat