Flow Festival: Poikkeuksia Helsingin Suvilahden liikennejärjestelyissä 29.7.-16.8

29.07.2013 10:50 -

Flow Festivalin rakennusaikaiset tilapäiset liikennejärjestelyt vaikuttavat pyöräiljöiden ja kävelijöiden liikkumiseen. Tapahtuma järjestetään 7.-11.8.2013 Suvilahden vanhalla voimala-alueella sekä sitä ympäröivillä alueilla Helsingissä.

Flow Festivalin rakennus alkaa maanantaina 29.7. ja purku päättyy perjantaina 16.8. Tänä aikana tapahtuma aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä liikkumisen suhteen. Tapahtuman rakennusalue on työmaa-alue, jossa on paljon työmaaliikennettä, kuten trukkeja, nostimia ja raskasliikennettä.

Tästä syystä Suvilahden läpi kulkeva kevyenliikenteenväylä on suljettu 29.7.-16.8. Kiertoreitti kulkee Sörnäisten Rantatietä pitkin. Liitteenä kartta kiertoreitistä.

Flow Festivalin varsinaisina tapahtumapäivinä 7.-11.8. Parrukatu, Hanasaarenkatu sekä Kaasutehtaankatu ovat suljettuja. Festivaali tuo alueelle jopa 20 000 festivaalikävijää päivittäin ja on näin ollen suurin Suvilahden alueen tapahtumista. Kävijät saapuvat alueelle pääosin julkisilla kulkuneuvoilla sekä pyöräillen ja jalan. Teemme yhteistyötä poliisin kanssa, jotta suuren ihmismäärän liikkuminen alueella olisi mahdollisimman mutkatonta.

Kaikki liikennejärjestelyt on suunniteltu, jotta sekä festivaaliyleisö että lähialueiden asukkaat pääsevät liikkumaan turvallisesti. Flow kehottaa pyöräilijöitä alentamaan nopeutta festivaalin läheisellä alueella.

(Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat