VR aloittaa linja-autoliikenteen operoinnin Tukholman Tyresössä ensi kesänä.
Espoo suunnittelee, että länsimetro voisi tulevaisuudessa vielä jatkua.
Liikennekatko tulee vaikuttamaan merkittävästi joukkoliikenteen käyttäjiin.
Julkiseen liikenteeseen koituu viivästyksiä ja poikkeusreittejä.
Radio Novan Aamussa tiistai alkaa suurella multavertailulla, studiossa ihmetyttää myös, että miten ihmeessä multaa valmistetaan? Studiossa puhututtaa myös eri kaupunkien joukkoliikenteiden lippujen hinnat ja liikennevalot. Entä miksi vanhoja välineitä on vaikea vaihtaa uusiin!
Maskipakko on poistunut HSL:n liikenteessä. Myös VR luopuu maskipakosta.
Matkustajamäärä rajataan puoleen HUSin alueella kuukauden ajaksi ensi lauantaista alkaen.
Maskipakkoa valmistellaan pikaisella aikataululla.
Perjantain mielenilmaus pysäyttää metro-, raitiovaunu- ja junaliikenteen. Valtaosa bussivuoroista jää ajamatta. 
Juhannus tuo muutoksia juna- ja bussiliikenteeseen. Liput kannattaa hankki ajoissa, sillä juhannus on vuoden vilkkain matkustusajankohta.
Alkava kesä tuo muutoksia juna- ja bussiliikenteeseen. Erityisesti koululaisia palvelevissa vuoroissa on poikkeuksia ja supistuksia kesän ajan.
Joulu on vuoden vilkkain matkustusajankohta. Bussiliput kannattaa ostaa etukäteen, sillä Matkahuollon lipunmyynnissä on vilkkainta joulunaluspäivinä.
Marraskuussa 2013 alkanut metron yöliikennekokeilu ei jatku ensi vuonna. Yöliikenteen matkustajamäärät ovat jääneet selvästi vähäisemmiksi kuin vuorokauden muina jaksoina.
VR:n kauko- ja lähijunat kulkevat jouluna harvennetuin aikatauluin. Osa yöjunista lähtee Pasilan autojuna-asemalta Helsingin päärautatieaseman sijaan.
Itsenäisyyspäivänä 6.12. Helsingin seudun liikenteessä ajetaan sunnuntaiaikataulujen mukaan. Useilla linjoilla on lisälähtöjä. U-linjojen SS-lähtöjä ei ajeta. Juhlatapahtumien aikana liikenteessä on poikkeusjärjestelyjä.
HSL-alueen joukkoliikenteessä on voimassa yötaksa klo 2.00-4.30.