Maailman kaunein nainen mukaan kesähittitaistoon - katso kuuma video!

15.07.2013 22:10 -

Intialainen kauneuskuningatar ja Bollywood-supertähti Priyanka Chopra on nousemassa kovaa vauhtia myös musiikkitaivaalle.

Priyanka Chopran tuore single, Exotic, on kerännyt muutamassa päivässä jo miljoonia katselukertoja Youtubessa ja on parhaillaan Intian katsotuin musiikkivideo. Kappale nousi heti myös Intian iTunesin ykköseksi.

Choprasta ovat kiinnostuneet lukuisat musiikkimaailman ykkösnimet. Hänen kanssaan työskentelevät parhaillaan hittikoneet Pitbull, RedOne, sekä will.i.am. Tarkoituksena on nostaa Priyanka koko maailman tietoisuuteen.

Musiikkituottajat näkevät silmissään varmasti dollarin kuvat, sillä voimakkaasti kehittyvä Intia on vielä monilta osin "valloitettava maa". Esimerkiksi Youtube, iTunes ja Spotify ottavat vasta ensimmäisiä askeleitaan maailman toiseksi väkirikkaimmassa maassa.

Priyanka Chopra on Intian suurimpia tähtiä, joten hänen kauttaan moni maailmantähti voi tehdä itseään tunnetuksi paikallisille kuuntelijoille.

Priyanka Chopran ura lähti käyntiin vuonna 2000, kun hänet valittiin Miss Maailmaksi. Myöhemmin hän siirtyi näyttelemään, ja on noussut Bollywoodin parhaiten tienaavaksi naistähdeksi. Lukuisilla tunnustuksilla palkittu Chopra kokeilee siipiään seuraavaksi musiikkimaailmassa. Hän valmistelee parhaillaan esikoisalbumiaan, josta odotetaan jymymenestystä etenkin Intian ja Aasian maissa.

Kuva: Youtube

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat