Mr. Lordin yllättävä paljastus Euroviisuista: Mä vedin huonosti!

22.02.2013 17:47 -

Lordi esiintyy perjantaina (22.2.) Irlannin Euroviisufinaalissa. Eurosong 2013 -finaali esitetään The Late Late Show’ssa RTE One -kanavalla. Radio Nova tavoitti kiireisen Mr. Lordin puhelimen päähän.

Irlannin keikka on Lordille hyvää harjoitusta tulevalle kiertueelle ja samalla se on ensiesiintyminen bändin kahdelle uudelle jäsenelle,  rumpali Manalle ja kosketinsoittaja Hellalle.

- Hyvällä mielellä lähdetään Irlantiin. Me ollaan mun mielestä oltu joskus myös Englannissa heidän karsinnoissaan esiintymässä, Mr. Lordi muistelee.

- Jos hinnasta sovitaan, niin kyllähän me menemme vetämään!

Mr. Lordi ei muistele viisutaivalta ollenkaan pahalla. Ainoastaan joidenkin ihmisten asenne harmittaa.

- Euroviisuista ja siitä hulabaloosta minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa, koska se aukasi meille helkkaristi uusia ikkunoita ja mahdollisuuksia. Nykyäänkin suurin osa ihmisistä meidät sieltä viisuista tietää ja muistaa.

- Negatiivisuus tulee niistä ihmisistä, jotka käyttävät sitä aseena meitä vastaa: "Näähän on se viisubändi ja "Euroviisu pelle poppoo", Mr. Lordi kertoo.

- Hyvin usein nää ihmiset ovat kuulleet meiltä vain tämän yhden biisin, eikä heitä kiinnosta kuin se yksi kappale, Mr. Lordi miettii.

- Viisuhomma on ollut joillekin ihmisille sellainen, että meitä ei voi ottaa enää ikinä vakavasti, kun me olemme olemme olleet viisuissa.

- Olen sanonutkin, että suurin synti näille ihmisille ei ole se, että me mentiin viisuihin, vaan se, että me voitettiin ne! Mr. Lordi nauraa.

- Se olisi ollut uskottavampaa joillekin ihmiselle, että me oltaisiin tultu viimeiseksi, toisaalta emme olisi tehneet mitään erilailla, Mr. Lordi muistuttaa.

Mr. Lordi muistelee Lordin esiintymistä Euroviisuissa ilolla, mutta parannettavaakin jäi.

- Välillä kun on nähnyt niitä pätkiä sieltä viisuhommista, niin kyllä meitsi vetää huonosti! Ei ne kyllä mitkään parhaat vedot todellakaan meikäläiseltä henkilökohtaiselta suoritukselta ollut.



Lordin uusi albumi To Beast Or Not To Beast julkaistaan 1. maaliskuuta. Levyn kappaleita ovat muun muassa We're Not Bad For The Kids (We're Worse), Happy New Fear ja Candy For The Cannibal.



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat