Kotimainen suosikkiyhtye lopettaa - intressit eivät enää kohdanneet

14.02.2013 11:35 -

Joensuulainen Stella-yhtye julkaisee uusilla kappaleilla täydennetyn kokoelmalevyn Siinä kaikki toukokuussa. Kesän keikkojen jälkeen bändi lopettaa toimintansa.

- Aika pitkälti on kysymys ajasta. Mihin sen kukakin haluaa käyttää. Musiikin tekeminen huolella ja bändin pyörittäminen kunnianhimoisesti vaatii myönnytyksiä muun elämän suhteen ja niiden tekeminen alkoi käydä osalle jäsenistä vuosi vuodelta vaikeammaksi. Viime kesänä käytyjen yhteisten keskustelujen jälkeen meillä oli jatkon suhteen kolme vaihtoehtoa: vaihtaa jäseniä, suhtautua bändiin enemmänkin harrastuksena kuin kutsumuksena tai sitten lopettaa. Muutaman kuukauden kypsyttelyn jälkeen päätimme yksimielisesti laittaa pillit pussiin nyt, kun kuluneista vuosista on voittopuolisesti hyvä fiilis, yhtyeen  Janne Sivonen kertoo ja huomauttaa, että lopettamiseen ei liity mitään dramatiikkaa.

- Koska uutta materiaalia on koko ajan ollut tekeillä, haluamme julkaista nekin biisit ja käydä vielä tulevana kesänä soittamassa kaikille niille ihmisille, jotka ovat omalta osaltaan tehneet tästä touhusta hauskaa ja merkityksellistä.

Toukokuussa julkaistava kokoelmalevy summaa Stellan 11 vuotta kestäneen uran.

STELLA

Yhtye perustettiin 2002. Stellan hitit Piste ja Aamun kuiskaus siivittivät bändin uran nousuun, jonka jälkeen yhtye myi kultaa kolmella albumilla perättäin. Stellan viimeiseksi jäänyt studioalbumi Jokin on muuttumassa julkaistiin toukokuussa 2011.

 
(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat