Ainoana maailmassa - Radio Nova ja Spotify aloittavat laajan sisältöyhteistyön!

08.02.2013 09:40 -

Radio Nova ja Spotify aloittivat ainutlaatuisen yhteistyön! Uusia Spotify-listaohjelmia juontavat Elina Viitanen, Samuli Väänänen ja Annika Metsäketo!

Radio Nova ja musiikkipalvelu Spotify ovat solmineet yhteistyösopimuksen uusia uria avaavasta sisältöyhteistyöstä. Kyseessä on maailmanlaajuisesti ensimmäinen kerta, kun Spotify ja radiokanava luovat yhdessä ohjelmasisältöjä.

Spotifyn ja Radio Novan uusi yhteistyö tuo Radio Novan taajuudelle uudenlaisia musiikkilistaohjelmia, joista ensimmäinen kuullaan jo tänään (perjantaina) klo 12.00 alkaen. Listaohjelmissa esitetään Spotifyn suomalaiskäyttäjien suosituimpia kappaleita sekä vastaavia listoja maailmalta. Myös eri kaupunkien, sukupuolten ja ikäryhmien musiikkimakua ruoditaan listojen perusteella.

Yhteistyötä leimaa ainutlaatuisuus - tätä ei vielä ole kokeiltu muualla maailmassa. Radio Novan sisältöjohtaja Ninja Huhtamäki on hankkeesta innostunut.

- Haluamme radiona rakentaa kuulijasuhdetta uusilla, innovatiivisilla tavoilla. Yhteistyö Spotifyn kanssa vastaa tähän tarpeeseen. Kuuntelijamme käyttävät jo musiikkipalvelua, joten suosikkilistat tarjoavat heille kiinnostavaa lisämateriaalia, Huhtamäki pohtii.

Listaohjelmia kuullaan Radio Novan taajuudella viikonloppuisin. Perjantaisin esitetään Suomen Spotify-lista klo 12. Ulkomaiden Spotify-listoja käydään läpi lauantaisin klo 15 Spotify Chart Show Global -ohjelmassa. Listaohjelmia Radio Novassa juontavat Elina Viitanen, Annika Metsäketo sekä musiikkitoimittaja Samuli Väänänen.

Kaikki kuuntelijan parhaaksi

Radio Novan ja Suomen suurimman digitaalisen musiikkipalvelun Spotifyn yhteistyö on kiinnostava projekti myös maailmanlaajuisesti. Spotifyn Pohjoismaiden aluejohtaja Öjje Holt pitää hanketta ennen kaikkea kuulijoita arvostavana.

- Spotifyn valikoimissa on yli 20 miljoonaa musiikkikappaletta, ja tämä uusi yhteistyö todistaa, että radio ja verkon musiikkipalvelu täydentävät toisiaan. Eniten yhteistyöstä hyötyvät kuuntelijat, joilla on nyt ulottuvillaan enemmän musiikkia kuin koskaan aikaisemmin.

Spotify-listat Radio Novassa

(Radio Nova)                          

Kilpailut

Uusimmat