Antti Kaikkonen juuri ennen tuomiotaan: En minä itseäni osaa rosvona pitää

30.01.2013 10:01 -

Kansanedustaja Antti Kaikkonen (kesk.) on tuomittu rangaistukseen luottamusaseman väärinkäytöstä Nuorisosäätiön rikosasiassa. Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew jututti Kaikkosta juuri ennen tuomion julkistamista.

Antti Kaikkonen tuomittiin viiden kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon. Helsingin käräjäoikeus antoi asiassa tuomionsa aamuyhdeksältä 30.1.2013.

Minna Kuukka ja Tuomas Enbuske tiedustelivat, missä Kaikkonen ottaa tuomionsa vastaan.

- Varmaan perunakellarissa, Kaikkonen vitsaili ja kertoi todellisuudessa menevänsä kuulemaan tuomionsa työpaikalleeen.

- Mun pitää oman juristin kanssa käydä päätös huolella. Siinä on varmasti aika laajat perustelut. Me käydään läpi se ja pohditaan sen jälkeen, että miten siihen suhtaudutaan. Varmaan en ole heti yhdeksän jälkeen sitä kommentoimassa, mutta jossain vaiheessa päivää tulen kertomaan, miltä musta tuntuu.

- En minä itseäni osaa rosvona pitää. En ainakaan tahallaan ole mitään rikollista tehnyt. Ehkä se auttaa käsittelemään tätä. Katsotaan, mikä se oikeuden tulkinta tästä on, Kaikkonen mietti juuri ennen tuomiotaan.

- Vaalirahoitukseen lyötiin sellanen kriminaalileima ylipäätänsä ja sitten meitä otettiin joitakin tikunnokkaan. Joitakin ehkä syystä, joitakin ehkä vähemmästäkin syystä. Monia jotka ovat tehneet samantapaisia asioita, "surffailee" ihan huoletta, eivätkä ole joutuneen minkäänlaiseen pyöritykseen. Ei tämä ihan tasapuolista ja reilua ole ollut, Kaikkonen selventää tilannetta.

Kuuntele koko haastattelu:(Radio Nova, MTV3)

Kilpailut

Uusimmat