Olli Helenius julkaisee sooloalbuminsa: Heräsin 4.30 varmistamaan että tämä on totta!

25.01.2013 11:42 -

Kovan nousun Suomen musiikkitaivaalle tehnyt Olli Helenius julkaisee odotetun sooloalbumin Nyt ja aina 24.1.2013.

Ollilla on keikkakilometrejä takanaan jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta. Viime vuodet hän on soittanut pääasiassa Juha Tapion bändin rumpalina.

Soolouraansa Olli alkoi toden teolla panostaa 1,5 vuotta sitten, jolloin hän aloitti uuden levyn suunnittelun ajatuksenaan liikkua ulos gospel-kentästä ilman ulkopuolisten odotuksia. Hän halusi tehdä parhaan mahdollisen, Ollin näköisen levyn ja katsoa kuinka pitkälle siivet kantavat. Samoihin aikoihin hänellä heräsi ajatus jäädä pois Juha Tapion bändistä ja karsia turhia menoja pois kalenterista.

Olli on kirjoittanut levynsä kappaleet itse. Henkilökohtaiset tarinat kertovat elämän syvistä kysymyksistä; rakkaudesta, pettymyksistä, onnesta, parisuhteesta sekä elämän tarkoituksen etsinnästä.

Levyltä on julkaisu menestys-single Nyt ja aina, sekä uusimpana Luota vaan.



- Se on ystävät niin että LEVY ON KAUPOISSA!!!!!!!!!!!!!!!! Heräsin kuin salaman iskusta klo 4.30 ja oli pakko hiipiä nettiin ja varmistaa erinäisistä paikoista, että kyllä se on totta! Uskomatonta :). Yöllä taidan kotimatkalla juhlistaa tätä päivää ja tilata Toijalan Abc:llä kaakaon. Hyvää perjantaita ja riemullista viikonloppua kaikille, Olli iloitsee Facebook-sivuillaan.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat