51-vuotias Talent-sensaatio myynyt jo 18 miljoona albumia - todellinen tuhkimotarina!

24.12.2012 21:56 -

Muutama vuosi sitten Talent-ohjelman kautta julkisuuteen nousi Susan Boyle. Laulajan tarina noususta ryysyistä rikkauksiin maailmanlaajuiseksi ilmiöksi Talent -ohjelman kautta on jo varmasti tullut tutuksi kaikille.

Nyt hänen levyjään on myyty maailmanlaajuisesti ennätykselliset 18 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

- Uskon, että elämä koostuu pienistä hetkistä, joihin pitää uskaltaa tarttua ja nauttia. En olisi koskaan uskonut, että minustakin nousee maailmantähti Talent show’n myötä, Boyle kertoo.

- Nyt pääsen toteuttaa unelmiani ja nauttimaan elämästä. Musiikki on edelleen elämäni suola ja suuri nautinto, Boyle summasi Lontoossa. 

Rakastettu laulaja on kerennyt tehdä lyhyellä urallaan jo paljon musiikkihistoriaa. Susan on esimerkiksi ainoa naisartisti, jolla on koskaan ollut kaksi levyä samanaikaisesti jenkki- ja brittilistan ykkösenä kahdesti vuoden sisällä. Lisäksi Boylen videoita on katsottu YouTubessa yli 500 miljoonaa kertaa.

- The Beatles elää yhä ja heidän levyjensä suosio on kuolematonta. Minä haluan olla jonain päivänä samaa kaliiberia. Tiedän sen vaativan paljon työtä ja siksi haluaisin tavata Sir Paul McCartneyn. Haluaisin esiintyä hänen kanssaan, Susan kertoo haavaistaan.

- Paavin kanssa esiintyminen oli upea hetki ja hengellisesti rikastava kokemus, laulajatar kertoi jo yhdestä toteutuneesta unelmastaan.

- Musiikin voimalla on hieno näyttää tunteita ja erilaisia elämänvaiheita. Lauluni kuvastavat myös, mitä minulle on tapahtunut julkisuudessa ja elämäni aikana. Musiikki on hyvää terapiaa minulle ja faneille, Susan vahvisti lopuksi.

Lue myös: Kykyohjelmasta supertähdeksi nousseen tähden uskomaton tarina valkokankaalle

Kilpailut

Uusimmat