Maarit Hurmerinta tähdittää joulun kirkkokonsertteja - Katso kiertuepaikat

27.10.2012 20:14 -

UMOn jo perinteeksi muodostunut joulukonserttikiertue virittää joulun tunnelmaan tänä vuonna Maarit Hurmerinnan johdolla.

Kohti joulua –kirkkokiertueella UMO:n solisteina ovat kaksi eri sukupolvia edustavaa huippuartistia, laulaja Maarit Hurmerinta ja trumpetisti Verneri Pohjola. Aiempina vuosina solisteina ovat olleet mm. Johanna Kurkela ja Laura Närhi. Konserttien kapellimestarina toimii Kirmo Lintinen.

Joulukiertue pysähtyy neljällä paikkakunnalla marras-joulukuun taitteessa.

Kouvolan keskuskirkko, ke 28.11. klo 19.00

Pyhän Laurin kirkko, Vantaa, to 29.11. klo 19.00

Temppeliaukion kirkko, Helsinki, pe 30.11. KLO 21.00

Porvoon tuomiokirkko, la 1.12. klo 19.00

Liput: 25 / 20 / 12,50 € ennakot: Lippupalvelu

Maarit Hurmerinta ei suomalaisen popmusiikin ikonina suurempia esittelyjä kaipaa. Hänen mittava uransa ulottuu yli viiden eri vuosikymmenen ja on tuottanut mm. sellaisia klassikkokappaleita, kuin Jäätelökesä, Hymypoika ja Lainaa vain.

Verneri Pohjola kuuluu nuorten suomalaisten jazzmuusikoiden kirkkaimpaan kärkikastiin. Hiljattain toisen levynsä saksalaisella ACT-levy-yhtiöllä julkaissut Pohjola on kovassa nosteessa myös kansainvälisesti. 

Kirmo Lintinen on suomalainen säveltäjä, pianisti ja kapellimestari, joka on johtanut UMOa paitsi useilla kotimaaan kiertueilla myös ulkomailla. Lintinen tekee yhteistyötä myös muiden orkesterien ja esimerkiksi lauluyhtye How Many Sistersin kanssa. 

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat