Tähtitanssija Sari Multalan piinaviikko: Vaikea tanssi ja kauhukuvia omasta parista!

17.10.2012 11:45 -

Sari Multala ja Sami Helenius keräsivät kehuja, sekä mukavat 31 pistettä neljännessä Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä sunnuntaina. Uusi viikko on tuonut mukana uudenlaisia haasteita.

- Meillä on vaan sellasia draamoja, että on aika vaikea tanssi, Sari puhisee ja jatkaa.

- Siinä pitäs olla sitä niin kutsuttua foot pressurea, jota kukaan ei oikein osaa selittää, että mitä se on. Sitten pitäs olla paino päkijöillä, aukikiertoa jaloissa ja vielä lantion liikkua, käsien olla kauniit ja yläselän...huh...liikaa asioita, Sari luettelee muistettavia asioita.

- Mikon (Ahti) kanssa yritettiin selittää Sarille, että mitä se foot pressure on, mutta ei tainnut avautua, Sami nauraa parinsa vieressä.

- Koreografia tulevaan tanssiin on valmis, mutta emme ole sitä tänään esimerkiksi käyty ollenkaan läpi, koska me ollaan keskitytty siihen tekniikkaan, Sari toteaa.

Pystyykö kotona irtaantumaan kaikesta?

- Mulla on niin kiire ollut koko ajan. En ole hirveesti muuten harjoittellut, kuin täällä. Kyl sitä ajatuksia on. Mä mietin kaikki automatkat musiikkia. Häiriköin Samia iltaisin ja ehdottelen biisejä, Sari nauraa.



Näkeekö Sari tanssiunia?

- En mä muistaakseni oikein unia nähnyt. Sitten jos herään enkä saa enää unta, niin sitten alkaa ajatukset pyörimään päässä tai kauhukuvat!

- Just viimeksi näin kauhukuvan, että Samille käy jotain tai se loukkaantuu. Voisko näistä joku muu tuurata Samia, jos vaikka nilkka nyrjähtäis tai jotain muuta, Sari miettii?

- Ekoina kertoina ennen lähetystä mä mietin, että mulle itelle käy jotain, mutta ei ole käynyt. Sormet ristissä, Sari hymyilee.

Kuuntele haastattelu:



Kuva: MTV3

Lue lisää tanssiuutisia täällä

(Radio Nova, MTV3)

Kilpailut

Uusimmat