Jannika B ja Aleksi Seppänen ovat finaalissa.
Minna puhuu perjantaina pelattavasta Huuhkajien pelistä ja Akilla on ohjeita tähän valmistautumiseen. Kohuaukko on myös Aamutiimin huulilla ja Akilla on taas yllätyksiä. Kuuntele parhaat palat tästä.
Jungner mursi jalkapöytänsä ja joutuu tällä hetkellä kävelemään kainalosauvoilla.
Edis Tatli sai magneettitutkimuksen tulokset.
Finaaliin asti Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa päässyt uutisankkuri kertoo, että kilpailu oli kaikin puolin opettavainen kokemus.
Kirsi Alm-Siira pystyy jo nauramaan suorassa lähetyksessä tapahtuneelle pyörtymiselle.
TTK:n finaalissa kilpaileva Kirsi Alm-Siira on yllättynyt siitä, miten avoimiin keskusteluihin hän on tempautunut kilpakumppaniensa kanssa kauden aikana.
Teittinen kisaa parhaillaan käynnissä olevassa Tanssii tähtien kanssa -kisassa.
Radio Novassa kuullaan joka maanantaiaamu Vappu Pimiän raportti edellisen illan Tanssi Tähtien Kanssa -tunnelmista. Vappu haastatteli tällä kertaa ohjelman tuomaria Jorma Uotista. Yllättikö kilpailun kova taso Jorman? Entä kuinka usein Jorma itse tanssii?
Kymmenennen Tanssii Tähtien Kanssa -kauden uusi tuomari on taitoluistelija Kiira Korpi. Nainen on pestistä innoissaan ja toivoo pystyvänsä kritiikin lisäksi antamaan tukea kilpailijoille.
Tanssii Tähtien Kanssa tekee paluun televisioihin, ja sen myötä myös koko kansan suosikki Jorma Uotinen. Ei huono!
Mitä tapahtuu kun samassa studiossa ovat yhtä aikka Tanssii Tähtien Kanssa -finalistiparit ja Enbuske & Linnanahde Crew? No tietysti aikamoinen haastattelu aamutuimaan.
Pekka Haavisto puhui puolisonsa Antonio Floresin tanssimisesta Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa.
Tanssii Tähtien Kanssa -kausi huipentuu tanssin, musiikin ja hyvän tekemisen iltaan. Erityinen UNICEF Tanssii Tähtien Kanssa -erikoislähetys nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina 9.12.
Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ylivoimainen yleisönsuosikki Ristomatti Ratia toivoo, että kisan voitto menisi hyvälle tanssijalle.
Tanssii Tähtien Kanssa -yleisösuosikki Ristomatti Ratia ja Sannu Heikkilä jatkavat edelleen kisassa mukana, vaikka välillä tuntuu, että lähes kaikki ovat pudottamassa heidät parketilta pois.