Huippusuosittu FUN. esiintyi akustisesti Radio Novassa - katso video!

25.09.2012 17:00 -

Yhdysvaltalainen poprock-yhtye FUN. saapui haastatteluun ja akustiselle keikalle Konttori-ohjelmaan - katso keikka!

FUN:in We Are Young (feat. Janelle Monae) ja Some Nights -hitit ovat soineet tiiviisti radioissa ja nousseet listakärkeen ympäri maailmaa! Radio Novalla oli ilo saada kolmikko vieraakseen!

FUN. akustisesti Radio Novassa - katso video!

FUN.

FUN:in single We Are Young feat. Janelle Monae, siivitti bändin valtavaan maailmanlaajuiseen suosioon viime keväänä ja kesällä. Kappale pysyi viikkokaupalla listaykkösenä Jenkeissä ja myi platinaa. Biisi on saavuttanut suursuosion myös Suomessa, iTunesin kärkipaikalla sekä Spotifyin kuunnelluimpien kappaleiden joukossa.

FUN. koostuu kolmesta kaveruksesta, jotka ovat Nate Ruess (laulu), Andrew Dost  ja Jack Antonoff. Yhtye julkaisi toisen studioalbuminsa Some Nights viime keväänä ja se nousi Jenkeissä suoraan albumilistan kärkeen. Levyn on tuottanut Jeff Bhasker, joka on aikaisemmin työskennellyt mm. Kanye Westin, Beyoncen, Alicia Keysin ja Jay-Z:n kanssa.


MUISTA MYÖS:

Johanna Kurkela ja Don Johnson Big Band esiintyvät akustisesti Radio Novassa - Lue lisää!

Radio Novan uudessa live-studiossa on vieraillut jo melkoinen määrä huippuartisteja! Omat akustiset keikkansa ovat vetäneet jo PMMP, The Rasmus, Chisu, Neljä Ruusua, Elonkerjuu, Mariska & Pahat Sudet ja Daughtry!KATSO KAIKKI KEIKAT TÄÄLLÄ

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat