Suomessa haetaan uutta joululauluhittiä omalla kilpailulla - Lue lisää!

12.09.2012 19:16 -

Kymmenen vuotta täyttävä Jouluradio etsii uutta joululaulua sävellyskilpailulla.

Radiossa ja netissä kuuluva joulumusiikin ykköskanava, Toivontuottajien Jouluradio, juhlii 10-vuotista menestystarinaansa kaikille avoimella sävellys- ja sanoituskilpailulla.  Toivontuottajien kumppanina kilpailussa on levy-yhtiö AXR Music Oy, joka neuvottelee voittajan kanssa levytyssopimuksesta.

Tarkoituksenamme on löytää uusi joululaulu, joka soisi joulumielisten ihmisten sydämissä pitkään ja loisi uutta jouluperinnettä, kertoo Jouluradion musiikkipäällikkö Mika Saarelainen.

- Meille kilpailu merkitsee mahdollisuutta julkaista uusi jouluklassikko sekä löytää säveltäjä- ja sanoittajakykyjä suomalaiseen musiikkimaailmaan, visioi puolestaan AXR Music Oy:n tuotantopäällikkö Ilkka Vainio.

Joululaulukilpailu tarjoaa tasapuoliset mahdollisuudet niin pöytälaatikkorunoilijoille ja harrastajamuusikoille kuin alan ammattilaisillekin, sillä se on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille.

Kilpailu on kaksivaiheinen: osallistuvat sävelmät ja sanoitukset tulee lähettää lokakuun loppuun mennessä Jouluradion toimitukseen. Nimekäs esiraati valitsee osallistujista kolme radiosoittoon ja yleisöäänestykseen. Kilpailun voittajan valitsevat Jouluradion kuuntelijat ja uusi suomalainen joululaulu paljastetaan joulukuun puolivälissä.

Kilpailun säännöt ja osallistumisohjeet löytyvät verkosta osoitteesta www.jouluradio.fi.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat