Vesa-Matti Loiri myöntää: Himo näyttelemiseen syttyi taas

20.08.2012 13:30 -

Radio Novassa vieraillut  taiteilija myöntää kaipaavansa takaisin elokuvien pariin. Parantunut kunto on tuonut mieheen uutta virtaa, joskin jalat tuottavat vielä liikkumiseen haasteita.

- Multa diabetes suoraan sanoen vei jalat alta pois. Kakkostyypin diabetes on aina hyvin pitkälti itse hankittu juttu. Mä en tässä pysty surkuttelemaan hirveesti, Loiri myöntää.

- Mä sain niin paljon painoa pois ja sitten lääkitys vaihtui. Mulla on oikeita hyviä ystäviä pari lääkäriä, jotka ovat jeesannu mua, Loiri kertoo syistä, jotka auttoivat häntä pääsemaan parempaan kuntoon.

Nähdäänkö Vesa-Matti Loiria tulevaisuudessa elokuvien parissa?

- Jos nää jalat lähtee toimimaan. Kyllä tosta (Tie pohjoiseen-elokuva) sellanen himo jäi näytellä fiktioo. Vielä kun oli tämmöset roolit. Kumpikin myönnetään Samulin kanssa se, että roolit ovat uskomattoman hyvät ja kiinnostavat. Ohjaaja Mika Kaurismäen kanssa työskentely oli yhtä juhlaa, Vesku puhuu halustaan jatkaa elokuvien parissa.

Kaipaako Vesku vielä takavuosien kosteita yökerhoja ja juhlia?

- Kyllä joskus, silloin tällöin muistelen mitä se oli joskus iskeä muijia, Vesku virnisti. - Mä oon sellanen hölmö, joka rakastuu jatkuvasti.

Onko Veskun elämässä tällä hetkellä ketään naista Tuomas Enbuske kysäisi?

- No ei semmoista niiku vakituista itse asiassa oo, älä nyt loukkaannu siinä!, Vesku päättää haastattelun.

Kuuntele:



Lue myös:

Vesa-Matti Loiri avoimena: Luulin että lähtö on edessä

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat