Miljoonia myynyt naispoppari vaihtaa tutun nimensä toiseksi - Meni naimisiin!

03.08.2012 21:00 -

Brittitähti Lily Allen on päättänyt vaihtaa oman taiteilijanimensä kokonaan toiseksi. Naimisiin mennyt tähti käyttää jatkossa nimeä Lily Rose Cooper.

Lily Allen meni kesällä 2011 naimisiin poikaystävänsä, Sam Cooperin kanssa, ja haluaa nyt käyttää uutta nimeään myös ammatillisesti.

Laulaja työskentelee parhaillaan uuden albuminsa parissa. Lilyn viimeisin albumi on vuodelta 2009, jolloin hän julkaisi It's Not Me, It's You -menestyslevyn. Tätä ennen laulajalta on julkaistu debyyttialbumi Alright, Still (2006).Lily on keskittynyt viime vuodet lähinnä erilaisiin televisio- ja esiintymisprojekteihin. Hän ilmoitti vuonna 2010 jäävänsä tauolle musiikista. Nyt hän tekee paluun oman levymerkkinsä kautta.

- On hienoa työskennellä omaan tahtiin, ilman sitoumusta muuhun kuin tehdä musiikkia! Olen innoissani paluusta studioon, Lily kertoo lausunnossaan.

Toista lasta parhaillaan odottava Lily ei ole kertonut, milloin hänen uusi albuminsa ilmestyy. Sitä ennen häntä kuullaan Pinkin uutuusalbumilla The Truth About Love duetoimassa kappaleen verran.

Lily Allen muistetaan hiteistään Smile, Alfie, Littlest Things, The Fear ja Fuck You.

LILY ALLEN FUCK YOU -MUSIIKKIVIDEO

(Radio Nova, Digital Spy)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat