Kuningasidea lupaa kilpailun voittajalle parhaat bileet: Se on sokka irti!

23.07.2012 15:05 -

Radio Nova ja Kuningasidea tarjoavat loistavan mahdollisuuden järjestää kesän parhaat bileet: Voita Kuningasidea juhliisi. Ari Hurstin vieraina käväsivät Pole, Väinö ja Olli.

Kuuntele haastattelu - tiistai 23.7.

Osallistu kilpailuun tästä!

Kuningasidea
Kuningasidea on tuore Helsingin Käpylässä syntynyt Reggae ja Rap-vaikutteinen yhtye.

Kuningasidean ensimmäinen single Enemmän duoo ku sooloo on tarkoitettu kaikille. Kuningasidean albumi On uusi aika julkaistiin 13.6.2012.

11-henkinen veljesten yhtye on nauttinut elämänjanon sammuttamisen lisäksi hyvästä nosteesta ja täyteen ahdetuista keikoista jo keväästä 2010 lähtien. Keikoilla yleisö heiluu, hikoilee, huutaa ja haluaa lisää.

- Käpygrillissä Paulin kanssa istuttiin ja mietittiin, että nyt pitää päästä jammailemaan. Samana yönä vielä lähdettiin. Siitä se homma lähti. Vuosi sitten löytyi lopullinen kokoonpano. Helsingin Käpylä on vahvana osana meitä: bändin jäsenistä suurin osa on sieltä, joten juuret ovat Käpylässä.

Yhdistäen erilaiset jäsenet, ajatukset, soittimet ja henkselit positiiviseen kaaoksen tasapainoon syntyy Kuningasidea. Se on jäsenilleen elämän tapa, rakkaudesta musiikkiin ja ihmisiin. Bändi itse kuvailee olevansa Band of  Brothers.

- Joskus on keikalla 12 tai 13 soittajaa ja tietenkin meidän miksaaja on yksi meistä. Ollaan koettu niin, että tässä on se ydinporukka ja sitten on semmoinen 20 henkeä, jotka kuuluvat tähän sukuun, bändin laulaja Väinöväinö ja basisti AP totesivat.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat