Liikennevirasto: Tämä ruuhkauttaa liikennettä - katso kuvat juhannusruuhkista

25.06.2012 18:15 -

Juhannusliikenne ruuhkautui tänä vuonna paikoin poikkeuksellisen paljon.

Liikenneviraston mukaan ruuhkat myös kestivät harvinaisen pitkään, alkoivat tavallista aiemmin ja loppuivat normaalia myöhempään. Esimerkiksi viitostiellä Kuortin kohdalla oli ruuhkaa vielä puoliltaöin.

- Siellä ei oikeastaan tarvitse olla kuin joku kohta, mikä alkaa tökkiä: odotetaan kääntymistä jonnekin, jolloin jono saattaa hetkellisesti pysähtyä kääntyvän auton takana, jolloin se aikaviiveellä vaikuttaa useita kilometrejä taaksepäin, kertoo liikennekeskuspäällikkö Juha Alikoivisto Liikennevirastosta.

Paluuliikenteen pahin pullonkaula oli viitostiellä Mikkelistä Heinolaan. Lisäksi liikenne ruuhkautui pahasti teillä 4, 6 ja 9 sekä saaristotiellä Nauvosta Paraisille.

Tässä muutamia kuvia juhannuksen ruuhkista.

Tunti tultu Otavasta, nyt vasta puolessa välissä matkalla Vihantasalmelle. Jono täysin seis, ihmiset seisovat (ja tanssivat) autojen katoilla ja ottavat valokuvia. 
Tällainen tilanne 5- tiellä 18 km ennen Mikkeliä, hitaasti liikkuu. Ja näköjään jono jatkuu pitkälle Juvan suunnasta. T. Hukkaemo
Juhannusliikenteen kehoitus auton taka-ikkunassa

5-tie klo 17.05 Lusista 10 km pohjoiseen, tie täysi mutta vauhtia 70 km/h, keli on hieno ja fiilis kun loma alkoi tänään. Hyvää jussia Radio Novan väelle. Timppa

(Radio Nova, MTV3)

Kilpailut

Uusimmat