Erin iloitsee menestyksestään: Platinalevy!

06.06.2012 17:15 -

Erinin albumi Hunningolla on ylittänyt platinalevyrajan. Vuosi sitten julkaistua albumia on myyty jo yli 30 000 kappaletta.

Albumilta on julkaistu neljä singleä, jotka ovat kaikki saaneet kovaa radiosoittoa. Tuorein single On elämä laina on parhaillaan Suomen radioiden soitetuimpien kappaleiden joukossa.

Muita menestyksekkäitä singlejä ovat olleet Vanha nainen hunningolla, Popeda sekä Vanha sydän. Irlannista inspiraatiota hakenut Erin on itse vastannut esikoissooloalbuminsa sävellyksistä ja lyriikoista.

- Kyllähän tälläinen vetää aika hiljaiseksi. Vuosi sitten toivoin, että albumi myisi sen verran, että pääsemme bändin kanssa keikoille. Olen äärimmäisen kiitollinen, että ihmiset ovat kokeneet musiikkini omakseen, Erin iloitsee.

Erinin kesä kuluu keikkaillessa. Kesäkiertue starttaa torstaina 7.6. Helsingin Tavastialta.

LUE MYÖS:

Soololevyn julkaissut Erin ei malttaisi luopua päivätöistään! Nylon Beatin jälkeen soolouraansa valmistellut Erin Anttila on vihdoin valmis julkaisemaan debyyttialbuminsa. Lopputulos on... Erin paljastaa: Tämän takia Nylon Beat hajosi Radio Novan Aamun Radiossa vieraillut Erin paljasti Aamun Radiolle seikkoja, jotka johtivat supersuositun Nylon Beatin... Kehotatko ihmisiä hunningolle, Erin Anttila? Eppu Salmisella oli hauska iltapäivä yhdessä Erin Anttilan... Erin Anttila paljastaa kohulaulunsa taustoja! Aamun Radio saa keskiviikkona vieraakseen ensimmäisen soololevyn julkaisevan Erin... Illan Helmi -valinta saa Erin Anttilan itkemään Laulaja Erin Anttila liikuttuu kyyneliin kuullessaan erään tärkeän... Erin Anttila kokkaa lohturuoaksi linssikeittoa Kun me tulemme viikonlopun keikoilta kotiin sunnuntaisin, niin ruokakaapeissa ei ole mitään. Silloin tehdään linssikeitto, Erin... Erin Anttila: Irlannissa voi säästää rahaa kierrättämällä Irlannissa roskapussimaksu on kallis, mutta kierrätyskeskukseen saa viedä saa viedä muovit ja muut rojut ilmaiseksi, kertoi Erin Anttila Radio Novan Ilelle ja Lorelle... Erin Anttila - Vanha Nainen Hunningolla Nylon Beatista tuttu Erin Anttila julkaisee tänä keväänä ensimmäisen suomenkielisen... Erin - Vanha Sydän Erinin sooloura alkoi melkoisella... Erin - On elämä laina Erin Anttilan ensimmäinen soololevy on ollut jättimenestys. On elämä laina on jo neljäs single Hunningolla -albumilta. Kyseessä on koskettava kappale, joka puhuttelee voimakkaasti... Kuukka ja Hursti järjestivät Erinille oman Emma-gaalan! Emma-gaala on Musiikkituottajat ry:n järjestämä gaala, jossa palkitaan suomalaisen musiikkialan... Vanha nainen hunningolla -hitistä tuttu Erin saalisti kultaa! Erin aloitti kolme vuotta sitten säveltämään ja sanoittamaan albumiaan... Erin Anttila - Popeda Erinin hitti Vanha Nainen Hunningolla saa jatkoa albumin toisesta singlestä...

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat