Jenni Pääskysaari palaa televisioon syksyllä: Uusi sarja jätetyille naisille

06.06.2012 15:30 -

Aina pirtsakka Jenni Pääskysaari viettää ennen kiireistä syksyä lomaa mökkeillen, jonka jälkeen suosikkijuontaja nähdään uudistuneella AVA-kanavalla uudessa ohjelmassa.

Jenni Pääskysaari tullaan näkemään syksyllä uudessa keskusteluohjelmassa 11 tapaa jättää nainen, jossa käsitellään ihmissuhteen päättymistä ja siitä selviämistä. Joka jaksolla on oma teemansa ja mukana Pääskysaaren luotsaamassa keskustelussa on erotarinansa kertonut nainen sekä julkisuudesta tuttuja vierailijoita.

- Ohjelman tarkoitus on löytää erilaisia erotarinoita. Niitä on monenlaisia, Jenni muistuttaa.

- Myös nainen voi jättää naisen! Tietenkin pureudutaan niihin syihin. Syitä voi olla vaikka mitä, esimerkiksi mies kuolee. Eli me tulkitaan hyvin laajasti tätä otsikkoa Jenni kertoo ohjelmasta.

-Miten nainen on päässyt eteenpäin tai millä keinoilla? Ainakin näitä asioita me tullaan käsittelemään, Jenni jatkaa ja kertoo ohjelman sävyn olevan kuitenkin positiivinen. tarkoitus ei ole syyllistää miehiä, ainakaan aina.

Kuuntele Jenni Pääskysaaren haastattelu tästä:Jenni Pääskysaari on kova suomalaisten tunteiden tulkki. Miten hän itse kokee käsitellä arkojakin aiheita? Entä, miltä näyttää Jennin syksyn muut haasteet?

Kuva: AVA

Jenni Pääskysaari juontaa 11 tapaa jättää nainen -ohjelmaa AVAlla tiistaisin klo 21.00 28.8.2012 alkaen.

(Radio Nova)

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat