Laulajakomeetta Jesse Kaikuranta paljastaa millaisen levyn hän aikoo tehdä!

30.05.2012 13:45 -

Debyyttialbumiaan parhaillaan valmisteleva Jesse Kaikuranta on saanut valtavaa kiinnostusta osalleen hitillään Vie mut kotiin. Koskettava kappale kuultiin ensi kerran Nelosen Voice of Finland-finaalissa.

Vie mut kotiin -ykköshitin tekijätiiminä ovat säveltäjä-tuottaja Eppu Kosonen, sanoittaja Saara Törmä (Kaunis, rietas, onnellinen, Hyökyaalto) ja tuottaja Matti Mikkola (Tehosekoitin, Laura Närhi).

Kokkolasta kotoisin oleva 30-vuotias laulaja/laulunopettaja on itse aidosti iloisen hämmentynyt nopeasta menestyksestä. Mitä miehelle kuuluu nykyään ja missä vaiheessa levy on?

- On ollut aika hässäkkää viimeaikoina. En olisi kuvitellut, että tämä menee näin mahdottomaksi, edelleen Kokkolassa asuva Jesse kertoo.

- Kiireet eivät vielä kosketa studiota, mutta aikaa menee paljon ulkopuolisiin juttuihin, Jesse kertoo arjestaan. Levyä päästään nauhoittamaan kunnolla kesän aikana, jolloin kaikki biisit valikoituvat albumille.

- Levyllä tulee olemaan kaikenlaista musiikkia. Totuus on se, että eihän sitä jaksa ikinä kuunnella levyä, joka on tietynlaista musiikkia kokonaan. Pakkohan siellä on olla jotain, miten siitä saadaan mielenkiintoinen ja monipuolinen, Jesse miettii.

- Vie mun kotiin on aika hyvä esimerkki, joka on tosi lähellä sellaista tyyliä, josta tykkään kaikista eniten. Matti Mikkola on sen tuottanut ja mä tykkään hänen tyylistään. Se ei tee ihan perusmusiikkia, vaan siellä on mukavia "sämplehommia" ja vähän sellasta abmient-meininkiä mukana. Semmosta tulee olemaan se levykin, Jesse paljastaa.

- Kesän meinaan lomailla. Muutamalla laululeirillä käyn opettamassa, mutta muuten en tee mitään erityistä. Keikkojen aika on siten, kun levy valmistuu.

Kuuntele haastattelu tästä:



PETE POSKIPARTA TEKI JESSE KAIKURANNALLE TAIKATEMPUN LÄHETYKSESSÄ, KATSO, MITEN KAIKKI SUJUI!

LUE MYÖS:

Jesse Kaikuranta - Vie mut kotiin

Vie mut kotiin -kappale on Jesse Kaikurannan ensimmäinen single. Koskettava kappale kuultiin ensi kerran Nelosen Voice of...

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat