Ruotsille Euroviisujen voitto ylivoimaisesti - Loreen piti pintansa!

27.05.2012 03:30 -

Azerbaidzanissa järjestettyjen euroviisujen finaalin suurin tähti oli Ruotsin Loreen, joka voitti ylivoimaisesti kisan 372 pisteellä.

Kisan toiseksi selviytyi kisan toinen ennakkosuosikki, Venäjän Buranovskiye Babushki -mummot, jotka keräsivät 260 pistettä. Kolmanneksi sijoittui Serbia.

Suomea edustanut Pernilla Karlsson ei selvinnyt tiistaina järjestetystä ensimmäisestä semifinaalista finaaliin. Hän jäi omassa semifinaalissa sijalle 12.

Ensi kevään viisut lauletaan Ruotsissa. Suomen edustaja haetaan jälleen Uuden musiikin kilpailulla. Kisan säännöt ja hakuohjeet julkaistaan kesäkuun alussa.

Loreen - Euphoria Ruotsalaiset osaavat tehdä uskomattomia musiikkinäytöksiä vuosittain Euroviisuihin. Melodifestivalenissa 2012 Loreen voitti ylivoimaisesti himoitun paikan ja pääsi edustamaan Ruotsia... Euroviisujen ennakkosuosikki Ruotsin Loreen joutui Azerbaidzhanin hampaisiin Azerbaidzhanissa on jatkettu mielenosoituksia Euroviisujen toisen semifinaalin kynnyksellä. Samalla Azerbaidzhan syyttää Ruotsin viisuedustajaa Loreenia... Euroviisujen toinen semifinaali tänään - mukana isot ennakkosuosikit Tänä vuonna viisut lauletaan Bakussa, Azerbaidzanissa. Toisessa semifinaalissa on mukana 18 maata, joista 10 menee lauantain... Suomen Suosituimmat Zombeja! Apulanta Drive By Train Kolmas pyörä Chisu Kesäyö Pariisin kevät Vie mut kotiin Jesse Kaikuranta Tengo Tu Love Sie7e feat. Taboo Euphoria Loreen Girl Gone Wild Madonna ...