Ella Kanninen ja Riku Nieminen ovat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uudet tähdet!

23.05.2012 11:04 -

Tuttu tanssitiimi saa tulevalla kaudella peräti kaksi uutta vahvistusta. Uusi juontaja ja tuomari tuovat ohjelmaan kokemusta, asiantuntemusta sekä huumoria.

Mikko Leppilammen rinnalla ohjelmaa juontaa varhaisilta tuotantokausilta tuttu Ella Kanninen, joka riemuitsee paluustaan suosikkiohjelmaan. Asiantuntevaan tuomaristoon tuo uutta särmää tanssitaustainen suosikkinäyttelijä Riku Nieminen.

Tänä vuonna esitysjännitysten purkauduttua tanssiparketin säihkeessä takahuoneessa kilpailijoiden turvana nähdään varhaisilta tuotantokausilta tuttu häikäisevä Ella Kanninen, joka vapauttaa Vappu Pimiän keskittymään äitiyteen. Italiassa asuva Ella on innoissaan paluustaan Tanssin glamourin keskelle.

- Oli hienoa, että sain olla mukana silloin alussa, nythän tästä ohjelmasta on kasvanut ilmiö, joka hakee vertaistaan. Tuntuu kuin palaisin johonkin perheeseen, vaikka jäsenet ovatkin toiset. Syksystä tulee jännittävä ja virkistävä – ei tarvinnut kauheasti miettiä lähteekö mukaan vai ei!

Ella on tehnyt juontajaparinsa Mikko Leppilammen kanssa jo aikaisemminkin yhteistyötä vuonna 2009 Vuosi vaihtuu Senaatintorilla -konsertissa.

- Mikolle terveisiä, että kertoo mitä haluaa Toscanasta tuliaisiksi. Tiedän, että Mikolla on paljon hyviä ideoita. Hän saa päivittää minut ajan tasalle nykyiseen Tanssii Tähtien Kanssa -konseptiin. Odotan kovasti yhteistyötä hänen kanssaan, Ella iloitsee.

Tuttu Tanssii Tähtien Kanssa tuomaristorivistö, Helena Ahti-Halllberg, Jukka Haapalainen ja Jorma Uotinen, saa erittäin mielenkiintoisen vahvistuksen näyttelijä Riku Niemisestä. Suomalaisia Putous -ohjelmassa naurattanut Riku aikoo jatkaa kevyttä otetta myös tuomaroinnissaan.

- Olen rento tuomari ja pyrin keventämään tunnelmaa!

Rikulle uusi pesti on hyppy tuntemattomaan, vaikka karismaattisella miehellä onkin kokemusta myös tanssista. Riku on harrastanut nuorena kilpatanssia ja myöhemmin jazztanssia poikaryhmässä. Mieleenpainuvia esityksiä ovat olleet ainakin Tulinen tango -duetto ja Teatterikorkeakoulun näytelmä Kuusisormiset, joka oli paitsi tanssillinen, myös hyvin vaativa ja Rikun sanoin edistyksellistä teatteria. Rikulle on jo selvää, mihin hän aikoo pestissään keskittyä.

- Tuomarina en aio astua Haapalaisen varpaille, en töllötä tekniikkaa. On tärkeämpää, että pystyy välittämään tunteita, keskittymään hetkeen ja tanssipariin.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman seitsemäs tuotantokausi alkaa syyskuussa MTV3-kanavalla. Tanssiparit julkistetaan elokuun lopussa.

Radio Nova on vahvasti menossa mukana syksyn Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman pyörteissä.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat