"Supermarjo" otti yhteyttä lakimieheen lehtien vääristelyn takia

21.03.2012 09:57 -

Reality-sarja Supermarjo ja tytöt starttaa tänään. - Lehdet kirjoittavat meistä juttuja, joista vain 10 prosenttia on totta, Marjo kertoo.

Osa pitää meitä varmaan hulluina, Marjo Niittyviita toteaa.

- Jos ihminen sanoo olevansa sairaan onnellinen, niin siitä ajatellaan, että sillä ei voi olla kaikki kunnossa.

Minä olen tällä hetkellä tietynlaisessa ajojahdissa, Marjo sanoo.

- Eilinen Ilta-sanomat kirjoitti lasten harrastuksista ihan täyttä potaskaa. He olivat soittaneet mm. psykologeille.

Minun oli pakko soittaa lakimiehelle, kun meistä kerran valehdellaan, Marjo kertoo.

- Osa ihmisistä uskoo kaiken, mitä lehdissä sanotaan.

Kuuntele koko haastattelu tästä:

 

Supermarjo ja tytöt on 12-osainen reality-sarja, joka kertoo Hollolassa asuvasta Niittyviidan showbusiness-perheestä ja heidän kahdesta työntekijästään, tanssija Henna Peltosesta ja Sofia Mäkisestä.

Sarjan keskushenkilö on Marjo Niittyviita, 38-vuotias yrittäjä ja tiikeriäiti, jonka elämän suurimpia haaveita on, että hänen lapsensa menestyvät elämässä mahdollisimman hyvin.

Marjo taistelee ruuhkavuosien kurimuksessa: hän haluaa olla supernainen, joka pystyy yhdistämään saumattomasti työ- ja perhe-elämän, vetävän ulkomuodon ja omat ja perheen lukuisat harrastukset.

Marjon arki onkin ajoittain niin tiukkaa puristusta, että vierestä seuraajia, kuten perheeseen tiiviisti kuuluvaa Marjon äitiä Riittaa, hirvittää.

Ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Marjon perheeseen, Sofiaan ja Hennaan. Henna suunnittelee silikonileikkausta. Niittyviidat viearilevat pukeutumisneuvojalla.

Lapsilla on kiivas hiihtokausi menossa. Ari ja Rosa tekevät tekniikkatreenejä, vaikka muut eskarilaiset ovat tavallisella liikkatunnilla.

(Radio Nova. www.livtv.fi)

Kilpailut

Uusimmat