Sting saapuu konsertoimaan Suomeen kesäkuussa!

27.02.2012 10:03 -

Suomen kesän huippukonsertit saavat jatkoa, kun legendaarinen Sting saapuu konsertoimaan Helsinkiin kesäkuussa.

Helsingissä nähdään lauantaina 16.6 odotettu konserttivieras, kun brittitähti Sting saapuu Helsinki Classic Festival -pääesiintyjäksi!

Sting esittää rock-kokoonpanollaan täyspitkän setin parhaimpia hittejään sekä The Policen että soolouransa varrelta, joten energiaa ja rock-historian tunnetuimpia säveliä ei keikasta tule puuttumaan.

Muita vahvistuneita esiintyjiä ovat Britannian hehkutetuin soul-ääni Rumer sekä Latebird’s All Stars solistivierainaan mm. Tuure Kilpeläinen, Tuomo, Jonna Tervomaa ja Anssi Kela.

Lisää esiintyjiä vahvistetaan myöhemmin keväällä. Helsinki Classic Festivalin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 5. maaliskuuta Lippupalvelussa ja Menolipussa.



STING

Sting tunnetaan monien roolien miehenä – hän säveltää, laulaa, kirjoittaa, näyttelee ja on aktiivisesti mukana ihmisoikeustyössä. Newcastlessa, Englannissa, syntynyt Sting muutti Lontooseen vuonna 1977 ja perusti The Policen Stewart Copelandin ja Andy Sumnersin kanssa. Menestyksekäs yhtye julkaisi viisi albumia ja nimitettiin vuonna 2003 The Rock and Roll Hall of Fameen.

Soolouransa Sting käynnisti vuonna 1985 ja on sittemmin julkaissut 13 soololevyä. Juhlistaakseen pitkää ja menestyksekästä uraansa Sting julkaisi The Best of 25 Years -kokoelman viime syksynä. Sting on on myynyt yhteensä lähes 100 miljoonaa albumia The Policen riveissä ja soolourallaan, sekä saanut lisäksi 10 Grammya, Golden Globen, Emmyn ja kolme Oscar-ehdokkuutta.

Helsinki Classic Festivalin toteuttavat yhteistyössä Live Nation Finland ja Eastway. Yhteistyössä mukana myös Radio Nova.

TAPAHTUMA:
Helsinki Classic Festival 2012
Sting (UK), Rumer (UK), Latebird’s All Stars featuring Tuure Kilpeläinen, Tuomo, Jonna Tervomaa, Anssi Kela sekä muita myöhemmin varmistuvia lisäesiintyjiä
La 16.6.2012 Helsinki, Kaisaniemen puisto
Portit aukeavat klo 14, ikäraja K-18

LIPUT:
Liput tapahtumaan tulevat myyntiin maanantaina 5.3 klo 9.00 Lippupalvelun myyntipisteissä. Liput 69 euroa + mahd. toimituskulut. Kaikki paikat ovat seisomapaikkoja.

(Radio Nova, Live Nation)

Kilpailut

Uusimmat