Linkin Parkin keikka tänään Helsingissä - katso aikataulut ja ohjeet!

16.06.2011 08:30 -

Linkin Park konsertoi tänään Suomessa Kaisaniemen puistossa!

Yhdysvaltalaissuosikki Linkin Park konsertoi Helsingin Kaisaniemen puistossa tämän viikon torstaina 16. kesäkuuta. Linkin Parkin ”A Thousand Suns” -maailmankiertueeseen lukeutuvan konsertin järjestävät yhteistyössä Live Nation Finland ja Eastway. Lämppäreinä nähdään etelä-afrikkalainen Die Antwoord sekä yhdysvaltalaiset Dredg ja Middle Class Rut. Konsertin liput ovat myynnissä Lippupalvelussa ja Tiketissä.

 

AIKATAULU:

 

Klo 16 portit avataan, turvatarkastukset aloitetaan

Noin klo 17 Middle Class Rut

Noin klo 18 Dredg

Noin klo 19 Die Antwoord

Noin klo 20 Linkin Park

Klo 22 konsertti päättyy viimeistään

 

Annetut soittoajat ovat arvioituja ja saattavat muuttua. Yleisöä pyydetään saapumaan hyvissä ajoin! Lisäksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja. Sisäänpääsy konserttiin tapahtuu Kaisaniemen puiston eteläpuolelta, Kansallisteatterin takaa. Anniskelualue ja artistien kiertuemyyntipisteet ovat avoinna heti porttien auettua. Porteille saa tulla jonottamaan vasta keikkapäivänä klo 9 alkaen. Tätä ennen alueen porteille saapuneet ohjataan poistumaan.

 

LIIKENNEJÄRJESTELYT:

 

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan Kaisaniemen puistoon julkisilla kulkuneuvoilla.

 

YLEISÖN VARUSTEET:

 

Sateenvarjojen tuominen konserttiin on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä pyydetään varustautumaan sadeasuin.
 
Laserosoittimien, alkoholin, purkkien, aseiden, ilotulitteiden, videolaitteiden, nauhureiden, järjestelmäkameroiden, telttatuolien, ketjujen ja niittivöiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen konserttiin ja konserttialueen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Mukaan voi ottaa max. 0,5 litran avaamattoman muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon. Suosittelemme kuulosuojaimia!

 

NARIKKA:

Porttien ulkopuolelta löytyy maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen.

 

LIPUT:

68,75 euroa + mahd. toimituskulut (0,75 € lipun hinnasta lahjoitetaan Music For Relief - hyväntekeväisyysjärjestölle)

Kilpailut

Uusimmat