Kike Elomaa menettää teatteriroolinsa?

31.05.2011 11:36 -

Kike Elomaan musikaalirooli vaarantuu hallitusneuvottelujen pitkittyessä

Samppalinnan Kesäteatterissa musikaali BLONDI ? Legally Blonde saa Pohjoismaisen kantaesityksensä 23.6.2011 Turussa. Kike Elomaan on tarkoitus toteuttaa yksi unelmistaan tänä kesänä esiintymällä ensimmäistä kertaa musikaalissa. 

Kike valittiin huikealla äänimäärällä 13 130 kansanedustajaksi Varsinais-Suomen vaalipiiristä, mutta paljon ennen tätä Kiken toinen unelma musikaaliroolista oli jo sovittu Samppalinnan Kesäteatteriin.

Kikellä on ollut erittäin kiireistä viime viikot opetellessa kansanedustajan työtä eduskunnassa ja musikaalia iltaisin ja viikonloppuisin Samppalinnassa. Musikaalin työryhmä on ollut erittäin joustava ja on harjoitellut aina, kun Kikelle sopii. Nyt kuitenkin eduskunnan työt uhkaavat jatkua yli juhannuksen, koska hallitusneuvottelut eivät etene odotetulla tavalla. Eduskunnalle on annettu varoitus töiden jatkumisesta juhannuksen jälkeenkin. Kike tunnollisena uutena kansanedustajana ja musikaalitähtenä haluaa tehdä työnsä hyvin sekä eduskunnassa että teatterilla. Näiden aikataulumuutosten myötä musikaali rooli vaarantuu eduskuntatyöskentelyn jatkuessa esityskaudelle.

Kapellimestari Jussi Vahvaselän mukaan aikataulujärjestelyt ovat onnistuneet vielä harjoituskaudella, mutta esityksiä ei voi siirtää.

Kike ei halua tuottaa pettymystä katsojille ja toivoo nyt pikaista ratkaisua hallituksen muodostamiseksi. Kike esittää musikaalissa miehensä murhasta syytettyä fitnesskuningatarta. Kike pääsee laulamaan ja liikkumaan sekä innoittamaan muita liikkumisen pariin. Ohjaaja Heikki Sankarin mielestä Kike Elomaa on luonnollinen ja paras valinta tähän rooliin ja olisi suuri menetys, jos Kike ei saisi näyttää taitojaan musikaalissa. Sankari ei olisi uskonut, että hallitusneuvottelut voisivat vaikuttaa  Samppalinnan Kesäteatterin toimintaan. 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat