Esko Eerikäinen teki paljastuksen Aamun Radion erikoislähetyksessä!

28.05.2011 18:00 -

Sinkkuelämää viettävä Esko Eerikäinen valotti Aamun Radiossa tulevaisuuden suunnitelmiaan, ja lisäksi paljasti mistä aamulla heräsi.. Kuuntele haastattelu!

Scandinavian Hunks on on brändi, jonka tunnistaa kyselytutkimusten mukaan 100 prosenttia Suomen kansasta. Tanssi- ja showryhmä on toimintavuosiensa aikana noussut kapakoiden nurkassa esiintyvästä pikkutuhmasta poikien kivasta varteenotettavaksi, ulkomaitakin kiertäneeksi viihdepaketiksi.

Osasta Hunksin jäsenistä on muodostunut koko kansan tuntemia julkkiksia - he näyttelevät Salkkareissa, ovat mukana tosi TV-sarjoissa, julkaisevat kalentereita ja esiintyvät lähes viikoittain lehtijutuissa.

Ehkä suurinta huomiota nauttii yksi porukan veteraaneista, Martina ja Esko -sarjassakin vaikuttanut Aamun Radion vieras Esko Eerikäinen.

Esko oli mielissään, että lähetys tuli Vantaalta - nykyisin sinkkuelämää viettävä herra kertoikin heränneensä Tiinan naapurista. Lisäksi Esko kertoi siirtyvänsä töihin televisioon ja paljasti asioita, joita ei välttämättä tekisi uudestaan.

Kuuntele haastattelu!

Osa 1

Osa 2

Kilpailut

Uusimmat