Radio Novan Aamu miettii nelipäiväistä työviikkoa ja siitä, kuinka Suomalaiset ovat kiipelissä. Minnan ampumistaidot ovat Akin mielessä, Aki myös haluaa pyytää anteeksi Keravalta ja huomenna, silloin kuullaan isoja uutisia Vantaalta!
Minnaa alkaa jännittämään tekemänsä lupauksen johdosta ja Akin mielessä pyörii Vintiöt. Minna toivottaa tervetulleeksi elektroniikkanurkkaukseen ja Akille tehdään Helsinki-testi, miksi? Sen kuulet tästä.
Aki ja Minna suunnistavat kohti lokakuun viimeistä päivää. Vantaa mainitaan tänä aamuna useampaankin kertaan, sillä Radio Novan Aamun porukka on viettänyt lokakuun viimeisen yön Akin himassa! Miten on yö mennyt ja aamu lähtenyt käyntiin? Aamun parhaat palat kuulet tästä!
Lentoperämiehenä työskentelevä Timo Saajoranta järjesti rakkaalleen unohtumattoman yllätyksen.
Helteet ovat täällä! "Suomessahan ei voi palaa"
Tänä aamuna Sipi nauroi Akin lattialle ja leipuri-Minna pohti onko Aki kuin rehellinen ruisleipä voin kanssa vai makea, superterveellinen makuelämys? Suomen Vantaalaisimmassa aamuohjelmassa mietittiin, onko ok salakuunnella ratikassa, miten Reijo-enon vatsa toimii? Vai pitäiskö vaan hankkia uusi elämä? Fantasia-osuudessa alaston nainen ja keittiöasentajat... Tiistain napakka kooste linkistä alla.
Kaksi uutta biisiä julkaissut Jannika B. vieraili Eskon Sunnuntaibrunssilla. Hän avautui muun muassa omista epävarmuuksistaan sekä kokemastaan koulukiusaamisesta. Keskustelua käytiin myös äitiydestä. Miten se on muuttanut Jannikaa? Entä mistä hän unelmoi? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Paljon huomiota sosiaalisessa mediassa sekä valtamedioissa saanut Vantaan aikuisopiston Oletko hipsteri? -kurssia ei järjestetäkään tänä syksynä. 
Novan juontaja Sari Seppälä kävi tutustumassa Reckless Love -yhtyeen solistin Olli Hermanin sisustamaan asuntoon Vantaan asuntomessuilla Kivistössä.
Novan Sari Seppälä tutustui Vantaan asuntomessuilla kuskittomiin busseihin. Uskalsiko nainen moisen kyytiin itse?
Lentoliikenteen maapalveluissa alkaa aamulla laaja lakko. Finavian mukaan työnseisauksia tapahtuu Helsinki-Vantaalla ja Oulussa tänään ja huomenna kello 6–18.
Pääsiäisen menoliikenteen ruuhkahuiput ovat perinteiseen tapaan keskiviikosta alkaen aina lauantaille asti sekä aamulla että illalla. Finavia muistuttaa matkustajia tulemaan ajoissa kentälle.
Takavuosien villitsijä Otto Grundström esiintyy Tikkurila Festivaalin lavalla yhdessä Vantaan Viihdeorkesterin kanssa. Myös Paula Koivuniemi astuu estardille.
Vantaa palaa muutaman vuoden tauon jälkeen merkittävien festivaalikaupunkien joukkoon, kun Tikkurila Festivaalin esiintymislavoille nousee 1.-2. elokuuta yli 40 kotimaista nimeä. 
Lomakausi aiheuttaa ruuhkia Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Matkalle lähtöä voi helpottaa tekemällä lähtöselvityksen etukäteen ja tuomalla matkatavarat lentoasemalle edellisenä iltana. Matkan alkuun kannattaa varata reilusti aikaa.
Vantaalla Veolian bussinkuljettajien työnseisaus jatkuu neljättä päivää. Helsingin Seudun Liikenteen mukaan työmatkaliikenne on sujunut suurimmaksi osaksi hyvin ulosmarssista huolimatta.