Within Temptation -liput myyntiin

23.05.2011 13:32 -

Sinfonisen ja tummasävyisen metallin mestari Within Temptation saapuu konsertoimaan Helsinkiin joulukuussa

”The Unforgiving”-albumin julkaissut hollantilaisyhtye esiintyy The Circuksessa lauantaina 10. joulukuuta. Konsertin liput tulivat myyntiin tänään maanantaina, 23. toukokuuta, Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Within Temptationin maaliskuussa julkaistu ”The Unforgiving” on kostaja-zombieista kertova konseptialbumi, joka kietoo yhteen bändille varta vasten luodun sarjakuvan ja yhtyeen musiikin. Kaikista levyltä julkaistavista singleistä on tehty lyhytelokuvat, jotka ovat myös mukana albumin erikoispainoksessa. ”The Unforgiving” nousi heti Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian iTunesin rock-listojen ykkösijalle ja ylsi kärkeen myös mm. Saksassa, Itävallassa, Ranskassa, Hollannissa sekä myös meillä Suomessa.

Vuonna 1996 perustetun Within Temptationin albumeja on myyty maailmanlaajuisesti yli 2,8 miljoonaa kappaletta. Kitaristi Robert Westerholtin ja laulaja Sharon den Adelin perustama yhtye tunnetaan mm. hiteistään ”What Have You Done”, ”Stand My Ground”, ”All I Need” sekä ”Frozen”.

KEIKKA:
La 10.12.2011 Helsinki, The Circus
Ovet klo 21, ikäraja K-18

KATSO WITHIN TEMPTATIONIN HAASTATTELU:

Within Temptation: -Kaikki olisi voinut mennä todella pieleen Radio Nova tapasi Within Temptationin ennen konseptialbumin julkaisua...

Kilpailut

Uusimmat