26 000 euroa Japanin hyväksi

30.03.2011 13:49 -

Pelasta Punainen Pallo –hyväntekeväisyyskonsertti keräsi 26.000 euroa Japanin katastrofin uhrien hyväksi.

Viime sunnuntaina, 27. maaliskuuta Tavastia-klubilla Helsingissä järjestettiin Pelasta Punainen Pallo –hyväntekeväisyyskonsertti, jossa kerättiin varoja Japanin katastrofin uhreille. Michael Monroen, Jenni Vartiaisen, Palefacen, Ismo Alangon, Von Hertzen Brothersin ja Tuomari Nurmion tähdittämä konsertti keräsi yhteensä 26.000 euroa. Illan tuotto ohjataan Suomen Punaisen Ristin kautta Japanin Punaisen Ristin avustustyöhön. Keräys jatkuu edelleen.

Heti maanjäristyksen ja tsunamin jälkeen Japanin Punaisen Ristin katastrofiryhmät alkoivat kiertää tuhoja kärsineillä alueilla antamassa ihmisille ensiapua, auttamassa kadonneiden etsinnässä ja jakamassa juomavettä ja ruokaa. Lisäksi Japanin Punainen Risti on kuljettanut loukkaantuneita sairaaloihin, raivannut tuhoja ja jakanut avustustarvikkeita.

Tukea Japanin katastrofin uhreille voi edelleen antaa Suomen Punaisen Ristin kautta. Lahjoituksia otetaan vastaan keräyspuhelimessa, numerossa 0600-155 10 (9,93 € + pvm) tai halutun summan voi lahjoittaa pankin kautta: 578007-111649, Helsingin OP pankki.

Michael Monroe päätti toteuttaa hyväntekeväisyyskonsertin, kun uutiset Japanin tilanteesta levisivät ja kokonaiskuva terävöityi viimeaikaisen uutisoinnin myötä. Illassa esiintyneet artistit lahjoittivat paitsi esiintymispalkkionsa, myös illan aikana myytyjen fanituotteidensa tuoton hyväntekeväisyyskohteelle. 

Kilpailut

Uusimmat