Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Ihana lohitartar
Joulun lähestyessä on kiva tehdä jotain hyvää ja helppoa syötävää glögin kaveriksi tai ystäville tarjottavaksi. Tämä lohitartar toimii loistavasti glögin rinnalla, tai itse tarjoilin tätä viime viikonloppuna pikkujoulumenun alkupalana.
Lohitartar
150g graavilohta
150g kylmäsavustettua lohta
1 sitruunan mehu
1 ruukku ruohosipulia
1 pieni tai ½ iso punasipuli
1 prk smetanaa
mustapippuria
(suolaa)
Tarjoiluun: saaristolaisleipää
Silppua sipuli pieneksi hakkeeksi. Leikkaa myös lohet pieneksi silpuksi, mutta ei niin pieneksi kuin sipuli. Silppua myös ruohosipuli ja sekoita kaikki aineet keskenään. Anna vetäytyä jääkaapissa tarjoiluun asti ja tarkista maku. Itse en lisännyt suolaa, mutta se riippuu tietenkin kalan suolaisuudesta eli lisää suolaa, jos tarvis. Levitä tartaria saaristolaisleivälle ja tarjoile.
-Vappu