Eikö treenaaminen kiinnosta? 4 asiaa, jotka pitävät sinut kunnossa sen sijaan

02.01.2016 17:00 -

Jos olet kadottanut treenimotivaatiosi, voit nauttia silti hyvästä kunnosta ja kohonneesta mielialasta.

Joskus treenaaminen voi tuntua pakkopullalta, eikä salille suuntaaminen yksinkertaisesti kiinnosta. Sen sijaan, että jäisit sohvalle makaamaan, voit tehdä paljonkin oman hyvinvointisi eteen helpoilla keinoilla.

Kokeile Pop Sugar -sivuston keinoja vaikka heti:

Pysy aktiivisena

Vaikka et sisällyttäisikään treeniä kalenteriisi, kannattaa pysyä aktiivisena. Tee töitä seisten ja pidä tunnin välein pieni tauko, jolloin venyttelet ja kävelet hieman. Kun sisällytät pientä liikettä arkeesi, kehosi vireystasot pysyvät yllä ja mielialasi korkeammalla.

Kävele

Treenin ei tarvitse olla rankkaa, eikä sinun tarvitse hikoilla saadaksesi hyötyjä liikunnasta. Jo arkiliikunta auttaa: päätä vaikka, että kävelet joka aamu töihin tai vaihda bussimatka lyhyempään. Jää paria pysäkkiä aikaisemmin pois ja kävele loppumatka.

Syö viisaasti

Olet mitä syöt -sanonta pitää hyvin pitkälle paikkaansa. Jos syöt tuoretta ja puhdasta ruokaa, joka sopii juuri sinun kehollesi ja ruuansulatuksellesi, olotilasi ja ulkomuotosi reagoivat varmasti. Oikeanlainen ruokavalio tekee nimittäin ihmeitä aineenvaihdunnalle ja mielialalle.

Tee liikunnasta hauskaa

Jos salitreenisi ei innosta, kokeile jotain muuta. Entä, jos suuntaisit tanssitunnille juoksulenkin sijaan tai lähtisit treenaamaan kaverin kanssa? Kun teet liikunnasta hauskaa, voi into liikkumiseen löytyä yllättävänkin nopeasti.

Lähde: Pop Sugar

Kuva: Shutterstock

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat