Lumilautailija Eero Ettala: Lääkärikin aina kyselee, että koska lopetan tän homman

30.12.2015 16:00 -

Lumilautailussa rupee kolmikymppinen olemaan aika seniili, toteaa Eero Ettala, yksi Suomen tunnetuimmista lumilautailijoista. Ettala vieraili muusikko Kasmirin ja Axl Smithin kokkiohjelmassa Cooking with Kasmir.

Samalla, kun miettii, että kuinka hullu ja huimapäinen kuudesti polvileikkauksessa ollut Eero Ettala oikein on, rakastuu häneen hieman. Lumilautailija, jonka urasta julkaistiin tänä syksynä dokumentti Ender, vaikuttaa Cooking with Kasmir -jaksossa rämäpäiseltä, mutta harkitsevalta, ujolta ja samalla elämästä nauttivalta, hyvältä tyypiltä ja samalla egon omaavalta. Ja enemmänkin hänestä olisi toivonut kuulevansa ruuanlaiton ohessa.

– Meillä oli monesti skaboissa sellainen fiilis, että kun jengi pääsi finaaliin, sovittiin porukan kesken, että jaetaan palkintorahat. Vaikka voittaisit skaban, et saisi yhtään enemmän kuin viimeinen jätkä, kertoo Ettala lumilautailukisoista.

Toisen kauden viimeisessä Cooking with Kasmir -jaksossa valmistetaan gourmet burgerit.

Katso Elämä on juhla -jakso:

 

Cooking with Kasmir on Jook Joint TV:n kokkausohjelma, jossa nykyisin muusikkona tunnettu Kasmir valmistaa ruokaa Axl Smithin ja ajankohtaisen vieraan kanssa. Tällä kaudella vieraana ovat käyneet Roope Salminen, Antti Holma, Teflon Brothers, Michael Monroe, Musta Barbaari ja Eero Ettala.

Kuva: Jook Joint

Katso aikaisemmat jaksot:

Kilpailut

Uusimmat